Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Ο χάρτης της σεζόν 2024-2025

Μετά την ολοκλήρωση των playoff της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ λύθηκαν όλες οι εκκρεμότητες αναφορικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, σε ένα πρωτάθλημα που προμηνύεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. 

Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν οι 14 ομάδες που θα συμμετέχουν τη σεζόν 2024-2025 στο νέο πρωτάθλημα είναι οι ακόλουθες: IBC, Παραμυθιά, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Κρόνος Αγρινίου, Α.Ε. Καναλακίου, Λέων Μεσολογγίου, Γ.Ε.Α., Αίας Άρτας, Μολοσσοί, Λέων Κέρκυρας, Φαίακας Κέρκυρας, Νέοι Vikos Φalcons, Αστράκα και Γ.Ε.Κ. 

Κοιτώντας κανείς τις ομάδες παρατηρεί ότι τα Γιάννενα θα έχουν τους περισσότερους εκπροσώπους, καθώς 5 σύλλογοι από την πρωτεύουσα της Ηπείρου θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα (IBC, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Μολοσσοί, Νέοι Vikos Φalcons και Αστράκα). Η Κέρκυρα ακολουθεί με 3 ομάδες (Λέων Κέρκυρας, Φαίακας Κέρκυρας, Γ.Ε.Κ), 2 θα έχει και φέτος το Αγρίνιο (Κρόνος Αγρινίου, Γ.Ε.Α.), και 1 εκπρόσωπο θα έχει η Πρέβεζα (Α.Ε. Καναλακίου), η Θεσπρωτία (Παραμυθιά), η Άρτα (Αίας Άρτας) και το Μεσολόγγι (Λέων Μεσολογγίου).

Αν μη τι άλλο το επερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς ομάδες με μεγάλα ονόματα και συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες όπως ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, το IBC και η Παραμυθιά, θα συμμετέχουν σε αυτό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου