Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Vikos Φalcons: Τα συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν και το "ευχαριστώ" σε χορηγούς και κόσμο

Τα συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν τα εισιτήρια ανόδου από τη National League 1 στην Elite League έδωσαν οι Vikos Φalcons μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν ευχαριστώντας παράλληλα τους χορηγούς καθώς και τον κόσμο που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση των Vikos Φalcons συγχαίρει τις δύο ομάδες από τον όμιλό μας, Νήαρ Ήστ και Τρίκαλα Basket για την άνοδό τους στην Elite League, καθώς επίσης και τον Πρωτέα Βούλας και ΧΑΝΘ από τον 1ο και 3ο όμιλο.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια χρονιά τους ανθρώπους που στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας μας τη σεζόν 2023-24.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις εταιρείες ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Βιομηχανία Εμφιαλώσεων - Βίκος, Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., NISSAN - ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ, ATHLOS, PHYSIO ACTIV, EPIRUS PALACE, ALTERLIFE, HAG ENERGY SOLUTIONS, ΙΑΝΩ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Α.Ε., HAUSBRANDT, BIOGENESYS, ΜINETTA Ασφαλιστική, ValueNews, Σπιτικές Απολαύσεις, ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΔΑΠ Μικρόπολις, το εστιατόριο Μυροβόλος και τον ιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη.

Τέλος, ευχαριστούμε τους φίλους του γιαννιώτικου μπάσκετ που στήριξαν με την παρουσία τους στο Νέο Κλειστό την ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου