Για 28η συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε. Καναλακίου διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάργας και της Περιφέρειας Ηπείρου, το Τουρνουά 3on3 το οποίο έχει γίνει θεσμός. Από τις 29 Ιουλίου-2 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καναλακίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα καθώς θα υπάρχουν πολλές και διαφορετικές κατηγορίες συμμετεχόντων.
Η σχετική ανακοίνωση:
𝝤𝝞 𝝨𝝪𝝡𝝡𝝚𝝩𝝤𝝬𝝚𝝨 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤 𝟮𝟴𝝾 𝟯𝗼𝗻𝟯 𝝖.𝝚. 𝝟𝝖𝝢𝝖𝝠𝝖𝝟𝝞𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝤𝝞𝝣𝝖𝝢!
Ο θεσμός που έγινε συνήθεια επιστρέφει…
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το μεγαλύτερο μπασκετικό ραντεβού του καλοκαιριού!
Η Αθλητική Ένωση Καναλακίου διοργανώνει για 28η συνεχόμενη χρονιά το καθιερωμένο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3, ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα τουρνουά της Ελλάδας!
29 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2026
Αθλητικό Κέντρο Καναλακίου
Πέντε ημέρες γεμάτες μπάσκετ, ένταση, θέαμα, διασκέδαση και μοναδικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους!
Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν!
Κατηγορίες Συμμετοχής
Junior
Μίνι
Παίδων
Κορασίδων
Ανδρών
Παλαιμάχων
Η κατηγορία Ανδρών ξεκινά την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Ιουλίου 2026
Φόρμα Συμμετοχής:
https://forms.gle/DCS8Ct1Yj1SjnV6k8
Υπό την αιγίδα του Δήμου Πάργας και της Περιφέρειας Ηπείρου.
Συγκρότησε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή και γίνε μέρος του θεσμού που εδώ και 28 χρόνια ενώνει μικρούς και μεγάλους μέσα από την αγάπη για το μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου