Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης του ΑΓΣΙ στην ομάδα Παίδων

Η ομάδα Παίδων του ΑΓΣΙ είχε μία πολύ καλή παρουσία στο 50 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα κατακτώντας την 6η θέση κερδίζοντας και ένα παιχνίδι αυτό κόντρα στο Ηράκλειο. 

Η διοίκηση του ΑΓΣΙ μοίρασε τα συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές, τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Μπέγκα, και όλους όσους βοήθησαν ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων, Ηλία Γκαζιάνη, για τη διευκόλυνση ώστε η ομάδα να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη διοργάνωση.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Η Διοίκηση του Α.Γ.ΣΙ θέλει να συγχαρεί το παιδικό τμήμα μπάσκετ που κατέλαβε την 6η θέση της τελικής φάσης του 50ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργάνωσε  η ΕΟΚ στην πόλη των Τρικάλων. Ειδικότερα στους αθλητές, που μέσα από αντίξοες συνθήκες έβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα, τον προπονητή Χρήστο Μπέγκα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δουλειάς του, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, χορηγούς και φυσικά τους γονείς που μας εμπιστεύομαι τα παιδιά τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του νέου κλειστού κ. Ηλία Γκαζιάνη για διευκόλυνση της ομάδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου