Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Αίας Άρτας: Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Πανελληνίου Τουρνουά 3Χ3

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 11ος σταθμός του Πανελληνίου τουρνουά 3x3 GR National Tour της ΕΟΚ που διεξήχθη στην Άρτα στις 1 & 2 Ιουλίου στην πλατεία Σκουφά με φόντο το ιστορικό μνημείο του Βυζαντινού Ιερού Ναού της Παρηγορήτισσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο μας Α.Σ. ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αρταίων, την Π.Ε. Άρτας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), υπό την έγκριση της FIBA.

ΜΠΑΣΚΕΤ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης, συνδυάζοντας έτσι την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος του 3x3 Basketball, με την ατμόσφαιρα διασκέδασης και προβολής του τόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης που εμπεριέχεται στην κουλτούρα αυτών των εκδηλώσεων παγκοσμίως. Το 3x3 δίνει την δυνατότητα άθλησης εντός του αστικού ιστού, σε ανοιχτές εγκαταστάσεις, με συνθήκες που μπορούν ευκολά να δημιουργηθούν παντού και απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών.       

Ο Δήμος Αρταίων, μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, αγκάλιασαν την εκδήλωση όχι μόνο ως προς την αθλητική, αλλά και ως την τουριστική προβολή της περιοχής μας γενικότερα, σας ευχαριστούμε!

Η εταιρεία Philippos Flavors που δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαγωγών με τοπικά προϊόντα, ως Μεγάλος Χορηγός υποστήριξε την εκδήλωση συμβάλλοντας στην επιτυχία της. Ευχαριστούμε!

Οι τοπικές επιχειρήσεις, «ΕΝ ΑΡΤΗ 1887», «ELECTRO NET – ΚΟΙΛΙΑΣ», «Botsios A.E.», «Mango Beach Bar», «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕBE» και «MAT HELLAS A.E.», συνέβαλαν επίσης σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε πολύ όλες τις εταιρείες που συνέδεσαν το όνομα τους με την εκδήλωση και αγκάλιασαν την αθλητική γιορτή του Arta 2022 – 3x3GR National Tour!

Στο τουρνουά της Άρτας συμμετείχαν συνολικά 26 ομάδες με 100 περίπου αθλητές που έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και απόλαυσαν το μπάσκετ με φόντο το ιστορικό μνημείο της Παρηγορήτισσας. Έντονη και ξεχωριστής σημασίας ήταν η συμμετοχή 10 ομάδων στις κατηγορίες ΜΕΝ U18 και U13, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει! Συγχαρητήρια σε όλους! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμβολή σας στην επιτυχία του τουρνουά και ελπίζουμε στο επόμενο τουρνουά να δούμε περισσότερες ομάδες που θα απαρτίζονται από αθλητές από περισσότερα σωματεία, από την ευρύτερη περιοχή, και γιατί όχι και από πιο μακριά!

Ευχόμαστε στις νικήτριες ομάδες των κατηγοριών ΜΕΝ OPEN και ΜΕΝ U18, Local State και HtΤα just  αντίστοιχα, καλή επιτυχία στην Τελική Φάση του 3x3GR National Tour που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το World Tour που θα διεξαχθεί στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

Επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον πρώην αθλητή του σωματείου μας Δημήτρη Βαβέτση που τραυματίστηκε την πρώτη ημέρα του τουρνουά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βραβεύοντας τους νικητές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Χρήστος Γκόκας, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Αρταίων κ. Σωτήρης Χρηστούλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άρτας κ. Αντώνης Καραμπίνας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γιώτης, ο εκπρόσωπος και Μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Στράτος Τσώνος, ο Αντιπρόεδρος της Α.Ε. Καραϊσκάκη κ. Γεώργιος Γιαννούλης. Σας ευχαριστούμε!


Tο βραβείο στην νικήτρια ομάδα του MEN OPEN παρέδωσε ο πρεσβευτής του τουρνουά, ο κ. Μιχάλης Κακιούζης, πρώην Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 και νυν προπονητής, ο οποίος πρόσφατα ως head coach του Κεραυνού Στροβόλου έκανε το double στην Κύπρο κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μιχάλη σ' ευχαριστούμε! Με μεγάλη χαρά θα σε υποδεχτούμε ξανά στην Άρτα!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την άδεια διεξαγωγής του τουρνουά  στην πόλη μας και την πολύτιμη συνεργασία της κας Τότας Γκολφινοπούλου, του κ. Βασίλη Ρίμπα και της κας Μαρίας Ανδροπούλου.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αρταίων, την διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άρτας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας να μεταφερθούμε όλοι στο κλειστό γυμναστήριο κατά την 1η μέρα της εκδήλωσης μετά την διακοπή των αγώνων στην πλατεία Σκουφά λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν ομαλά όλοι οι αγώνες. Ευχαριστούμε το ιατρικό τιμ και το ΕΚΑΒ για την κάλυψη των πρώτων βοηθειών των αγώνων. Επίσης ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Άρτας και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την συμβολή τους στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε το σωματείο Α.Κ. Πύρρος Αρταίων για την παροχή υλικών και βοήθειας όπου χρειάστηκε. Ευχαριστούμε όλους τους τεχνικούς που εργάστηκαν για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη αλλά και για το υψηλής ποιότητας live streaming.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας και την Διεύθυνση Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας για την χορήγηση της άδειας διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σημαντική συμμετοχή στην εκδήλωση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, είχε η σχολή χορού «Arta Dance Academy» όπου την 2η ημέρα προσέφερε θέαμα στο κοινό καθώς επίσης συνέβαλε και στις απονομές των νικητών. Ξεχωριστό τόνο έδωσαν επίσης ο Χρήστος Βελαέτης και ο Dj Slikiti Slik (Θανάσης Μαλτέζος) για την παρουσίαση και τις μουσικές επιλογές αντίστοιχα. Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης ART TV, ΑΠΟΨΗ press, Rotan-News.gr, Epirusbasket.gr, Basket247.gr

Ευχαριστούμε όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες στην πλατεία Σκουφά, στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο, αλλά και από τις εξέδρες του ΔΑΚ Άρτας. Κατά το διήμερο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν πάνω από 1000 θεατές, ενώ το live streaming σε όλα τα κανάλια που προβλήθηκε ξεπέρασε τις 2000 προβολές.

Ραντεβού στο επόμενο «Arta 2023 – 3x3GR National Tour»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου