Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας Χαρίτος και Ντάτσης

Στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Γιώργος Χαρίτος και Αλέξανδρος Ντάτσης με την αθηναϊκή ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία τους.

Πρόκειται για δύο αθλητές που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία του ΑΓΣ Ιωαννίνων και ήταν μέλη της πολύ καλής ομάδας U20 των Γιαννιωτών τη σεζόν 2019-2020 με τον Χαρίτο να είναι εκ των ηγετών εκείνης της ομάδας και τον Ντάτση πολύτιμο εργαλείο. 

Στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας θα συνεργαστούν με τον Άγγελο Κούκη που έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε ΑΓΣ Ιωαννίνων και IBC.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τους παίκτες Χαρίτο Γιώργο και Ντάτση Αλέξανδρο για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο Γιώργος Χαρίτος, νεαρός guard από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, αποτελεί μια ποιοτική αναβάθμιση στην περιφέρεια της ομάδας μας. Γνώριμος στον coach Κούκη από το κοινό τους πέρασμα  στα Ιωάννινα, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Ο Αλέξανδρος Ντάτσης αποτελεί αντίστοιχη περίπτωση. Από τα φυτώρια του Α.Γ.Σ.Ι. με ιδιαίτερη φήμη για την προσήλωση και την εργατικότητα του, αναμένεται να ενισχύσει την θέση των forward της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου