Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

IBC: Έπεσε η αυλαία στο 4ο Basketball Summer Camp

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Basketball Summer Camp του IBC το οποίο επέστρεψε μετά από απουσία 2 χρόνων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο Summer Camp της ομάδος μας, που πραγματοποιήθηκε από τις 4-8 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας. Κύριος στόχος του camp, το οποίο έγινε μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω covid, ήταν η ατομική βελτίωση των μικρών μας αθλητών, αγοριών και κοριτσιών, όσον αφορά τα βασικά του αθλήματος, όπως επίσης και η ψυχαγωγία τους μέσα από διάφορα παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Ήταν μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ, που ξεκινούσε την κάθε μέρα της με ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των παιδιών. Μετά το πρώτο διάλειμμα για φαγητό, ακολουθούσαν δύο προπονητικές μονάδες που αφορούσαν στην ατομική και ομαδική βελτίωση των δεξιοτήτων των παιδιών στο μπάσκετ, αντίστοιχα. Το τελευταίο κομμάτι της ημέρας ήταν αφιερωμένο σε παιχνίδια, 5on5, 3on3 και διαγωνισμούς.

Την τέταρτη ημέρα του camp  είχαμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας ο αμερικανός skills trainer John Lattimore, με θητεία σε ομάδες του NBA και NCAA, για να μοιραστεί με τα παιδιά μας τα μυστικά της βελτίωσης πάνω στα βασικά του αθλήματος. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά που βρέθηκε μαζί μας, όπως επίσης και τον υπεύθυνο της  NTOUGIAS ACADEMY  κο Νίκο Ντούγια, για την πολύτιμη βοήθεια του για την πραγματοποίηση αυτής της πρότυπης προπόνησης.

Την τελευταία ημέρα είχαμε τους τελικούς των διαγωνισμών και τις βραβεύσεις των νικητών, καθώς επίσης και την παράδοση των φύλλων αξιολόγησης των μικρών μας αθλητών από τους προπονητές τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δώσαμε στα παιδιά μία πολύ ευχάριστη και διδακτική εμπειρία, ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός δεν θα σταθεί ξανά εμπόδιο σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δίνουμε την υπόσχεση το καλοκαιρινό camp της ομάδος να γίνεται ακόμη καλύτερο χρόνο με τον χρόνο. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς  αθλητές και τους γονείς τους που μας εμπιστεύθηκαν, τους προπονητές μας  και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας μας για την υποδειγματική δουλειά τους, την Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο για την επίδειξη του αθλήματος στα παιδιά, τη διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, όπως επίσης και τους χορηγούς μας ATHLOS SPORTSWEAR, Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και Αρτογλυκίσματα ΕΞΑΡΧΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου