Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Θα συμμετάσχει στο "1ο Τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park"

Σε ένα σπουδαίο Τουρνουά Κορασίδων που θα διοργανώσει ο Προμηθέας Πατρών, το "1ο Τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park" θα συμμετάσχει το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχει στο «1ο Τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park» που διοργανώνει ο Προμηθέας Πατρών στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το «Πάρκο» και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Το συγκεκριμένο event, το οποίο διεξάγεται με τη στήριξη του Cosmote TV ως χορηγό επικοινωνίας, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν εμπειρίες και παραστάσεις απέναντι σε κορυφαίες ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία στα τμήματα υποδομών. Συγκεκριμένα, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC το παρόν θα δώσουν στο Τουρνουά: Παναθηναϊκός, Άρης, Παναθλητικός Συκεών, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ελευθερία Μοσχάτου, Πιερικός Αρχέλαος, Αστέρας Καβάλας ΓΑΣ Ανδρογέας, ΓΑΣ Άνδρου και φυσικά ο οικοδεσπότης Προμηθέας Πατρών. Στόχος και πεποίθηση των συμμετεχόντων συλλόγων αποτελεί το ότι η χαρά της συμμετοχής, η ευγενής άμιλλα και η αρμονική συνεργασία θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην βελτίωση της αθλητικής επίδοσης των κοριτσιών αλλά και στην ενίσχυση της κοινωνικότητάς τους, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία κατά την τελευταία διετία.        

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Προμηθέα Πατρών για την πρόσκληση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου