Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα WBC-Ο.Α. Χανίων

Επιστροφή στην έδρα του, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC που υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 12:00 τον Ο.Α. Χανίων, θέλοντας να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης νίκης στη φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η playmaker του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Samantha Mackay μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας τόνισε ενόψει του παιχνιδιού με τα Χανιά: «Δεν είναι μυστικό ότι δυσκολευόμαστε μέχρι στιγμής στη σεζόν όμως ελπίζουμε ότι από αυτή την Κυριακή κόντρα στα Χανιά θα ξεκινήσουμε να επανακάμπτουμε. Τα Χανιά είναι μία καλή ομάδα, που μπορεί να μας απειλήσει, γι’ αυτό δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα ώστε να βεβαιωθούμε ότι η άμυνά μας θα είναι αποτελεσματική και θα μπορέσουμε δυσκολέψουμε σε όλο το παιχνίδι». Εν συνεχεία απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο και να βοηθήσει να φτάσουν μαζί στη νίκη: «Ελπίζουμε ότι αυτή την Κυριακή θα έρθετε να μας υποστηρίξετε, γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας για εσάς!»   

Για το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά της η ομάδα του μίλησε στο επίσημο site και ο head coach Νίκος Δουβίτσας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο αντίπαλός μας την Κυριακή είναι η ομάδα των Χανίων. Πρόκειται για μία ομάδα που τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει δύο μεγάλες νίκες, μία εκτός έδρας με το Μοσχάτο και μία την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδό της απέναντι στη Νίκη Λευκάδας. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι μία ομάδα που αρέσκεται να χρησιμοποιεί πολλά σχήματα. Συνήθως παίζει με ψηλά σχήματα ώστε να δημιουργεί στον αντίπαλο δύσκολες καταστάσεις και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει ψηλά guard, που μπορούν να παίξουν και με τη μπάλα στα χέρια. Πρόσθεσαν στο ρόστερ μία ψηλή, την King, και έφυγε η Logan. Η King είναι πιο μαχητική συγκριτικά με τη Logan. Από εκεί και πέρα, παίζοντας ένα παιχνίδι που μας αρέσει, το transition, και δείχνοντας μεγάλη προσοχή στην άμυνα «θα βάλουμε δύσκολα» στον αντίπαλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου