Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΑΓΣΙ και Βετεράνοι τίμησαν τον Ισίδωρο Καραδήμα (photos)


Το 1ο Τουρνουά "Ισίδωρος Καραδήμας" διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη ενός σπουδαίου παράγοντα ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και γενικότερα στο μπάσκετ της πόλης.

Στην πρώτη ημέρα του Τουρνουά η σύζυγος του αείμνηστου Ισίδωρου Καραδήμα, κ. Ρένα και ο γιος του Αλέξανδρος παρέλαβαν στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα Βετεράνοι Ιωαννίνων-Εκπαιδευτικοί τιμητικές πλακέτες για την τεράστια και πολυετή προσφορά του στο γιαννιώτικο μπάσκετ.


Η κ. Ρένα, απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους που προσήλθαν για να τιμήσουν τη μνήμη του συζύγου της αλλά και στους συμμετέχοντες στο τουρνουά, τόνισε το σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του ο ΑΓΣ Ιωαννίνων για πάρα πολλά χρόνια. Επισήμανε την άρρηκτη σχέση της οικογένειάς της με το σύλλογο εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία η σχέση αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον μέσω των νεότερων μελών της οικογένειάς της.


Ο κ. Γιώργος Παπλιάκος, από πλευράς των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ιωαννίνων, της παρέδωσε τιμητική πλακέτα, ενώ τιμητική πλακέτα απέμεινε με τη σειρά του και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΓΣ Ιωαννίνων κ. Νίκος Κασιούμης εκ μέρους της ομάδας.



Δημήτρης Κοσίνας

Φωτογραφίες: Θανάσης Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου