Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεύτερη προσθήκη η Μαρίνη

Την απόκτηση της Κατερίνας Μαρίνη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενισχύοντας τον ελληνικό του κορμό.

Η 21χρονη guard αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια με τον Άρη στην Α2, ενώ έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία καθώς τη σεζόν 2018-2019 είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Σπόρτιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Κατερίνας Μαρίνη, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Κατερίνα είναι γεννημένη στις 6/1/1999 και αγωνίζεται στη θέση Guard.

Η ύψους 1,74 Μαρίνη ξεκίνησε την καριέρα της από τα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 και Α2, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον Σπόρτινγκ στην Α1 έχοντας 4,4 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής μ.ο. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης με πολύ καλή παρουσία στο σκοράρισμα της ομάδας. 

Η Κατερίνα στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρει: 

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η άριστη επικοινωνία μου με τα στελέχη του συλλόγου, καθώς και με τον προπονητή κ. Δουβίτσα αποτελούν έναν ακόμη λόγο που ανυπομονώ να έρθω σε επαφή και να γνωρίσω το περιβάλλον της ομάδας. Από πλευράς μου θα καταβάλλω τα μέγιστα, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι φετινοί στόχοι, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

#welcome Κατερίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου