Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Τα πεπραγμένα των "ξενιτεμένων" Γιαννιωτών

Μόλις δύο Γιαννιώτες αθλητές αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Εθνικά Πρωταθλήματα μιας και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι περισσότεροι αγώνες αναβλήθηκαν.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ελευθερούπολη-Α2 Ανδρών)

Στο τοπικό ντέρμπι της Καβάλας ανάμεσα σε Ελευθερούπολη και Καβάλα BC η ομάδα του Ανδρέα Τσουμάνη ήταν αυτή που πανηγύρισε με 88-77 βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 3-1. Ο νεαρός Γιαννιώτης forward αγωνίστηκε για 8:37 έχοντας 2 πόντους. Εξαιρετικός ήταν ο Αρτινός, Θωμάς Νίκου, με 10 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Καβάλα αγωνίζεται ένας γνώριμος του γιαννιώτικου κοινού, ο Βασίλης Πάτρας, ο οποίος σε 9:18 είχε 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Ηλυσιακός-Β΄ Εθνική) 

Συμπαίκτης με τον μεγάλο Αντώνη Φώτση είναι τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Αναγνωστάκης, μιας και φορά τη φανέλα του Ηλυσιακού. Την Κυριακή ο Ηλυσιακός γνώρισε τη δεύτερη του ήττα στο 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής με 99-83 από τον Μανδραϊκό. Ο Αναγνωστάκης σημείωσε 7 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο. 

*Ο Άλκης Παππάς δεν αγωνίστηκε στη ήττα του Πανερυθραϊκού από το Μαρούσι εξαιτίας του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το προηγούμενο παιχνίδι.

**Τα παιχνίδια Μαχητές Πειραματικού Πεύκων-XBA, ΜΕΝΤ-Πρωτέας Γρεβενών και Αίολος Τρικάλων-Ερμής Σχηματαρίου αναβλήθηκαν και έτσι Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων), Βασίλης Μπέλλος (ΜΕΝΤ), Βύρωνας και Αλέξανδρος Βάτσιος (Ερμής Σχηματαρίου) δεν πάτησαν παρκέ.

***Ο αγώνας ΚΑΟ Δράμας-Ζέφυρος δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και έτσι Πολυχρόνης και Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος) δεν αγωνίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου