Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΑΓΣ Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία

Η αγωνιστική δράση μπορεί να έχει διακοπεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όμως ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ανακοίνωσε σημαντική χορηγική συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέα χορηγική συνεργασία για τον ΑΓΣΙ

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία με το AUTO TEST,το πρώτο ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. του νομού Ιωαννίνων από το 2006.

Η δυναμική Εταιρεία προσφέρει σε ΟΛΑ τα μέλη της κοινότητας του Α.Γ.Σ.Ι. (Παίκτες, Προπονητές, Διοικητικά μέλη ,Γονείς όλων των αθλητών -τριών των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ), τη δυνατότητα ελέγχου των οχημάτων τους καθ’ όλη την διάρκεια του έτους με έκπτωση 10% .

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη  της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ  που θα διατίθενται από τον σύλλογο.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η AUTOTEST - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ξεκίνησε την λειτουργία του στο Νομό Ιωαννίνων το 2006. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην θέση Βουνοπλαγιά.

Διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ κατά το πρότυπο ISO / IEC 17020 παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου σε όλο το φάσμα των απαιτήσεων του προτύπου για αυτοκίνητα, taxi, φορτηγά, ασθενοφόρα, εκπαιδευτικά οχήματα και δίκυκλα. Μέχρι σήμερα έχει επιτυχή και συνεχώς ανοδική πορεία.

Η AUTOTEST αντιλαμβανόμενη την σημασία του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της αλλά και στην τοπική κοινωνία για την απόλυτη αξιοπιστία των τεχνικών ελέγχων που διενεργεί σε κάθε όχημα, για την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού που συμμετέχει σε αυτούς καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Για την AUTOTEST βασική κατεύθυνση και φιλοσοφία της διοίκησης και των εργαζομένων είναι η απόλυτη αξιοπιστία των ελέγχων που διενεργεί και η ανάδειξη της αξίας της πρόληψης και του προαιρετικού ελέγχου των οχημάτων, πρωτίστως για την ασφάλεια των επιβαινόντων και κατόπιν για την αποφυγή βλαβών στο ίδιο το όχημα.

Η AUTOTEST ως μία τοπική επιχείρηση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία και στόχος της είναι η προσφορά της σε αυτήν, έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν τον πολιτισμό και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στηρίζει και ενισχύει αθλητικές δραστηριότητες και συλλόγους που προάγουν το ευ αγωνίζεσαι, ενισχύοντας το αθλητικό πνεύμα.

Η AUTOTEST είναι μία εταιρία που εξελίσσεται διαρκώς παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Έχει εδραιωθεί στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας ως ένα υπεύθυνο και αξιόπιστο ΙΚΤΕΟ υψηλών προδιαγραφών με κοινωνική συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου