Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΕΟΚ: "Λουκέτο" στα Εθνικά Πρωταθλήματα

Την αναστολή των πρωταθλημάτων αλλά και όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα με την πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι αναστέλλονται η Α1 Γυναικών, πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 3/3, η Β΄ Εθνική που λαμβάνει μέρος το IBC, η Γ΄ Εθνική με τις δύο γιαννιώτικες ομάδες, τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και τον Σπάρτακο, αλλά και το Καναλάκι. 

Η αναστολή των πρωταθλημάτων θα ισχύσει μέχρι τη λήξη των νέων μέτρων που έλαβε η Πολιτεία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου