Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: Πήραν θέση για τη διακοπή του πρωταθλήματος Ντίνα Σαρηγιαννίδου και Αγγελική Βιντσιλαίου

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα WBC μετά τη διακοπή των Εθνικών Πρωταθλημάτων που αποφάσισε η ΕΟΚ λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η αρχηγός της ομάδας, Ντίνα Σαρηγιαννίδου και η combo guard, Αγγελική Βιντσιλαίου, σε δηλώσεις τους στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκαν στα προβλήματα που δημιουργούνται με τη διακοπή της Α1 και τόνισαν ότι άπαντες στην ομάδα είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο αθλητριών του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ντίνα Σαρηγιαννίδου: "Όλοι αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που επικρατεί λόγο της πανδημίας. Η υγεία είναι πάνω απ΄ όλα. Το γυναικείο μπάσκετ θεωρείται ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά μόνο στα χαρτιά. Με την διακοπή του πρωταθλήματος θα δημιουργηθούν 2 σημαντικά προβλήματα, του βιοπορισμού που το βιώσαμε στην προηγούμενη καραντίνα και δεύτερον η μεγάλη διακοπή εκτός προπονήσεων και αγώνων θα μας δημιουργήσει θέματα στην επάνοδο μας στα γήπεδα. Σαν ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να κάνουμε τα test που χρειάζεται για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε".

Αγγελική Βιντσιλαίου: "Η ενδεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα μας στερήσει το δικαίωμα να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και παράλληλα εκμηδενίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στον οποίο δυστυχώς η Α1 γυναικών ανήκει, αν κι μόνο ερασιτεχνικός δεν είναι, καθώς οι διοικήσεις και οι αθλήτριες λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσιο. Είμαστε διατεθειμένες να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο 100% με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου