Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας η Αγγελική Βιντσιλαίου


Μία σημαντική είδηση προέκυψε σήμερα το μεσημέρι όσον αφορά τόσο τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και την Αγγελική Βιντσιλαίου. 

Συγκεκριμένα η 22χρονη combo guard του ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας από τον coach Βασίλη Μασλαρινό προκειμένου να πάρει τη θέση της Άννας Σπυριδοπούλου που ανιχνεύτηκε θετική στον κορονοϊό.

Η κλήση της αθλήτριας του ΠΑΣ στην Εθνική πρόκειται για τεράστια επιτυχία τόσο για την ίδια όσο και για την ομάδα. Θυμίζουμε ότι η Βιντσιλαίου πραγματοποιεί φοβερή χρονιά στην Α1 Γυναικών καθώς μετρά 17.3 πόντους, 7.7 ασίστ, 4.3 κλεψίματα και 3.3 ριμπάουντ όντας πρώτη σε ασίστ και κλεψίματα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Η εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με Βουλγαρία και Σλοβενία στις 12 και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Eurobasket 2021. Οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Γυναικών έχει σήμερα την πρώτη της συνάντηση για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου (12-14/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 με τους αγώνες να διεξάγονται στο Ηράκλειο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών της Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία ανιχνεύθηκε θετική στον κορονοϊό. Στη θέση της κλήθηκε η Αγγελική Βιντσιλαίου (21/5/1998, 1.75, ΠΑΣ Γιάννινα). Η Εθνική Ομάδα θα υποβληθεί σήμερα σε δεύτερο τεστ για κορονοϊό στο ΟΑΚΑ, πριν την αυριανή προγραμματισμένη αναχώρησή της για την Κρήτη.

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου