Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση για τον Άλκη Παππά

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιαννιώτης καλαθοσφαιριστής Άλκης Παππάς.

Ο 33χρονος guard ήταν άτυχος στο παιχνίδι απέναντι στο Ψυχικό καθώς στην προσπάθειά του για ένα drive υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί του πόδι. Πλέον αναμένεται σε 20-30 μέρες να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, με την επιστροφή του στα παρκέ να υπολογίζεται σε περίπου 5 μήνες από τώρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (4/11) ο Άλκης Παππάς, από τον γιατρό του Συλλόγου μας, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο πολύπειρος γκαρντ της ομάδας μας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί πόδι, από τον άσχημο τραυματισμό του στην αναμέτρηση με το Ψυχικό. Το υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του δεν επέτρεπε ασφαλή εκτίμηση της ζημιάς αρχικά, ωστόσο όταν αυτό υποχώρησε και φάνηκε το μέγεθος του τραυματισμού, αποφασίστηκε η άμεση -χειρουργική- αποκατάσταση, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Πλέον, μετά την άκρως επιτυχημένη αρθροσκόπηση, ο Άλκης Παππάς αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου 5 μήνες, ξεκινώντας τις θεραπείες σε 20 με 30 μέρες.

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπηρεσίες τους.

φωτογραφία: panerythraikosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου