Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Β΄ Εθνική: Ιστορική πρεμιέρα για το IBC


Τζάμπολ αύριο στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής και το IBC είναι πανέτοιμο για την ιστορική πρεμιέρα του πρωταθλήματος μιας και θα είναι η πρώτη φορά που η γιαννιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική.

Βέβαια μόνο εύκολο έργο δε θα έχει η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου καθώς το πρώτο εμπόδιο που καλείται να υπερκεράσει είναι αυτό του Αιόλου Τρικάλων. Ο Αίολος συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για άνοδο και πως να μην λογίζεται από τη στιγμή που στο ρόστερ του διαθέτει παίκτες όπως ο Μάκης Θέος, ο Δημήτρης Δέσπος και φυσικά ο Γιώργος Μαυρογιάννης, τον οποίο θυμόμαστε από την περσινή εξαιρετική του παρουσία με τη φανέλα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα. Το IBC θα προσπαθήσει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να παλέψει για την κατάκτηση της νίκης.

Στη Θεσσαλονίκη οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων του Δημήτρη Γεωργίου θα φιλοξενήσουν τον Ερμή Σχηματαρίου, ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Βύρωνας και Αλέξανδρος Βάτσιος. Η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την XBA, ομάδα της Χαλκίδας, τη φανέλα της οποίας φορούν δύο γνώριμοί μας από την περσινή τους παρουσία στα Γιάννενα, ο Δημήτρης Δουρούκης και ο Γιάννης Γυφτάκης.

Ο Έσπερος Λαμίας αγωνίζεται στο γήπεδό του κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών, ενώ ΜΕΝΤ και Μελίκη θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" στη Θεσσαλονίκη με έπαθλο την πρώτη νίκη της χρονιάς. Τέλος, δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο ΔΑΚ Λευκάδας, όπου η Δόξα θα υποδεχθεί τους Ικάρους Τρικάλων του Κώστα Σδράκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 17:00

Αίολος Τρικάλων-IBC 

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων-Ερμής Σχηματαρίου

Νίκη Βόλου-XBA

Δόξα Λευκάδας-Ίκαροι Τρικάλων

Έσπερος Λαμίας-Πρωτέας Γρεβενών

ΜΕΝΤ-Μελίκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου