Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Α1 Γυναικών: Ξεκινά το πρωτάθλημα με υψηλές φιλοδοξίες ο ΠΑΣ Γιάννινα


Το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι πανέτοιμος προκειμένου να αποτελέσει σημείο αναφοράς και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας για την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, κόντρα στη Νίκη Λευκάδας, με την οποία ο Λευκαδίτης προπονητής του ΠΑΣ έχει συνδέσει το όνομά του έχοντας γράψει ιστορία. Ο 40χρονος coach έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες, μιας και η νεοφερμένη Natalie Butler αφομοιώνει όλο και καλύτερα τη φιλοσοφία της ομάδας (έπαιξε για περίπου 7΄ στον αγώνα κυπέλλου) και η Σταυριανή Βιντσιλαίου έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό της (έπαιξε για 3΄ στο παιχνίδι με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου). Στόχος είναι το "διπλό" προκειμένου η ομάδα να εκκινήσει με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα. 

Το παιχνίδι με το οποίο γίνεται η πρεμιέρα είναι αυτό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα γίνει σήμερα στις 16:00 στην Πυλαία. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου, που αναμένεται να είναι από τις πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει τον Σπόρτιγκ. 

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας υποδέχονται αύριο στις 12:30 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ενώ η μοναδική νεοφώτιστη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου, αγωνίζεται στο γήπεδό του κόντρα στον Ο.Α. Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

16:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

12:30 Εσπερίδες Καλλιθέας-Κρόνος Αγίου Δημητρίου

14:00 Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα

15:00 Ολυμπιακός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

17:00 Ελευθερία Μοσχάτου-Σπόρτιγκ

17:00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ο.Α. Χανίων  

Το pregame του αγώνα Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα (πηγή: ΠΑΣ Γιάννινα WBC)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου