Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Μολοσσοί: Εξέδωσαν ανακοίνωση για την αναβολή του παιχνιδιού με τον ΑΓΟΦ

Ανακοίνωση σχετικά με την αναβολή του αγώνα των Μολοσσών με τον Α.Γ.Ο.Φ. εξέδωσε η διοίκηση της γιαννιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 


Άλλη μια αναβολή της τελευταίας στιγμής είναι γεγονός, και η ομάδα μας ακόμη περιμένει την πρώτη επίσημη!

Σήμερα στις 17:45 είχαμε προγραμματισμένο αγώνα με τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων. Στις 12:21 του Σαββάτου (5μιση ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα) πληροφορηθηκαμε με ένα mail από την ΕΣΚΑΒΔΕ ότι η ομάδα της Φιλιππιάδας αποφάσισε να μη κατέβει στο εν λόγω ματς!

Ενημερωθήκαμε στη συνέχεια ότι ο ΑΓΟΦ, η "Γιαννιωτικη" ομάδα με έδρα τη Φιλιππιάδα (καθώς η πλειοψηφία των μελών της κατοικεί στα Ιωάννινα), αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής (15 ώρες περίπου πριν τον αγώνα) να μη κατέβει στο μεταξύ μας αγώνα καθώς θυμήθηκε να φοβηθεί τον COVID19 που όντως μαστίζει την πόλη των Ιωαννίνων εδώ και 15 ημέρες (και όχι ξαφνίκα την Παρασκευή το βραδυ). Την ίδια στιγμή που η άλλη ομάδα της πόλης μας, ο Θρύλος Ιωαννίνων, ταξίδευε στην Άρτα για να αγωνιστεί στην έδρα του Αίαντα!

Σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ τον φόβο των ανθρώπων του ΑΓΟΦ καθώς η κατάσταση με την πανδημία έχει πραγματικά ξεφύγει στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νέου Κλειστού η ΕΣΚΑΒΔΕ αποφάσισε να ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου 17-18 Οκτωβρίου.

Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ στο να επανεκτιμηθει η κατάσταση καθώς τα κρούσματα στην πόλη μας δυστυχώς αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό.

Ελπίζουμε ότι η ΕΣΚΑΒΔΕ προτού αποδεχτει την επιβολή αναβολής από πλευράς του ΑΓΟΦ, θα σκεφτεί ότι με αυτή την επιλογή δημιουργεί ένα νέο δεδικασμένο. Ίσως μελλοντικά να έρθει και η δική μας στιγμή που θα έχουμε απουσίες ή τραυματισμούς όπως και άλλων ομάδων της κατηγορίας. Θα επικαλεστούμε τον φόβο μας για τον COVID19, κάτι που κανένας δε μπορεί να μας στερήσει, αλλά θα το κάνουμε σαν ΜΟΛΟΣΣΟΙ. Θα ενημερώσουμε την αντίπαλη ομάδα έγκαιρα (και όχι ποτέ), με την οποία και θα βρούμε λύση από κοινού (και όχι όταν βολεύει τους “καλούς” μας) για τη νέα ημερομηνία αγώνα. Ούτε θα το κρύψουμε εντεχνως, ούτε θα βγούμε στα ραδιόφωνα να απειλούμε!!


Εκ της Διοικήσεως,

ΜΟΛΟΣΣΟΙ b.c.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου