Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Με πλήρη δράση η 2η αγωνιστική


Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση στο Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι δύο γιαννιώτικες ομάδες, Θρύλος Ιωαννίνων και Μολοσσοί, κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, καθώς το μεταξύ τους ντέρμπι την 1η αγωνιστική δεν πραγματοποιήθηκε. Η ομάδα του Δημοσθένη Ντάσιου ταξιδεύει στην Άρτα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα αύριο το απόγευμα. Το παιχνίδι του Αίαντα την 1η αγωνιστική κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας είχε διακοπεί λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου και έτσι δεν είχε ολοκληρωθεί. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν σκληρά για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου.

Το πρώτο παιχνίδι των Μολοσσών στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ θα γίνει εντός έδρας, καθώς θα υποδεχτούν τον Α.Γ.Ο.Φ. που προέρχεται από νίκη επί του Κερκυραϊκού. Η ομάδα του Βασίλη Χατζή θα ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, απέναντι στο νεανικό αλλά γεμάτο ενθουσιασμό σύνολο του Αρίστιππου Χαντέλη. Τζάμπολ αύριο στις 17:45 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κερκυραϊκός θα "διασταυρώσει τα ξίφη" του με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Νικόπολη, η οποία πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στον ισχυρό Ιόνιο την περασμένη Κυριακή αλλά ηττήθηκε στη 2η παράταση, θα υποδεχθεί τον Φαίακα Κέρκυρας. 

Τέλος, η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον Ιόνιο να φιλοξενεί την Παραμυθιά, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες κόντρα σε Νικόπολη και Πρωτέα Ηγουμενίτσας αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

14:45 Κερκυραϊκός-Πρωτέας Ηγουμενίτσας (ΕΑΚ Κέρκυρας)

16:30 Νικόπολη-Φαίακας Κέρκυρας (ΔΑΚ Πρέβεζας)

17:45 Μολοσσοί-Α.Γ.Ο.Φ. (Νέο Κλειστό Ιωαννίνων)

18:00 Αίας Άρτας-Θρύλος Ιωαννίνων (Νέο Τ9 Άρτας)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 

17:00 Ιόνιος-Παραμυθιά (ΕΑΚ Κέρκυρας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου