Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Νικόπολη Πρέβεζας: Ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Ροντογιάννη- Τσιτσώνη

Την απόκτηση δύο μεγάλων σκόρερ ανακοίνωσε επίσημα η Νικόπολη Πρέβεζας, του Γιάννη Ροντογιάννη και του Ντίνου Τσιτσώνη, δύο αθλητών που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας, έχοντας φορέσει και κατά το παρελθόν τη φανέλα της Νικόπολης και που αναμένεται να βοηθήσουν πάρα πολύ τους Πρεβεζιάνους στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο Ντίνος Τσιτσώνης, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο IBC, με το οποίο πανηγύρισε δύο συνεχόμενους ανόδους, από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στη Γ΄ Εθνική και από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄. Πέρυσι έπαιξε σε 17 παιχνίδια με το IBC έχοντας 4.1 πόντους με 16 εύστοχα τρίποντα. Έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του σε αυτή τη νέα θητεία στην ομάδα καθώς στην πρεμιέρα απέναντι στον Ιόνιο είχε 17 πόντους με 5 τρίποντα. 

Από την άλλη ο Γιάννης Ροντογιάννης επιστρέφει στη Νικόπολη μετά από 3 χρονιές που φόρεσε τη φανέλα του Α.Γ.Ο.Φ. όντας μόνιμος πρωταγωνιστής των τοπικών κατηγοριών. Πέρυσι ήταν εξαιρετικός έχοντας σε 14 συμμετοχές 23.7 πόντους με 41 τρίποντα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Νικόπολης:

O Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του αθλητή Ντίνου Τσιτσώνη, για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.

Ο 34χρονος guard (γεν.1986) που είναι προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας των ακαδημιών μας, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την αγωνιστική χρονιά 2017-18

όπου αγωνίστηκε με την ομάδα ανδρών στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Κατά τις 2 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους ο αθλητής φόρεσε τη φανέλα του Ioannina B.C. κερδίζοντας 2 συνεχόμενες ανόδους σε Γ' και Β΄ εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον έμπειρο αθλητή και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή αγωνιστική χρονιά.


Μπαμ !!!!!!

O Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Γιάννη Ροντογιάννη, για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.

Ο 35χρονος forward (γεν.1985) που είναι προϊόν των ακαδημιών του σωματείου μας, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την αγωνιστική χρονιά 2016-17 όπου αγωνίστηκε

με το ανδρικό μας τμήμα στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας ενώ κατά τις τελευταίες 3 αγωνιστικές περιόδους, φόρεσε τη φανέλα του ΑΓΟ Φιλιππιάδας πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα Β' και Α΄κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ.

Καλωσορίζουμε τον έμπειρο αθλητή και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή αγωνιστική χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου