Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

IBC-ΑΓΣ Ιωαννίνων: Έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα σε φιλικό τεστ

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο IBC και ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΓΣ Ιωαννίνων:

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα για την ομάδα μας απέναντι στο συμπολίτη IBC στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Ο ΑΓΣΙ έπαιξε καλό μπάσκετ ανά διαστήματα με τον coach, Σοφοκλή Τσουκανέλη, να μένει ικανοποιημένος απ΄ όσα είδε από τους παίκτες του καθώς στόχος σε αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε είναι οι αθλητές σιγά σιγά να βρουν τα πατήματά τους και να αρχίσουν να αποκτούν ομειογένεια και χημεία.

Το φιλικό ήταν αρκετά δυνατό κόντρα σε μία καλή ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Για τον ΑΓΣΙ αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές που βρισκόταν στη διάθεση του coach Τσουκανέλη.

Επόμενος φιλικός αγώνας την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στους Μολοσσούς, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ το ερχόμενο Σάββατο ακολουθεί δυνατό τέστ με τον Πρωτέα Γρεβενών στο Μέτσοβο. Φυσικά και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

φωτογραφία: Αντώνης Μάντζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου