Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Λαμπρός Παππάς οδηγεί τον Πανερυθραϊκό, ντεμπούτο Τσουμάνη με Ελευθερούπολη

φωτογραφία: Πανερυθραϊκός B.C.

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε και στο ελληνικό μπάσκετ με επίσημους αγώνες, αυτούς για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με δύο Γιαννιώτες, τον Άλκη Παππά και τον Ανδρέα Τσουμάνη, να αγωνίζονται για λογαριασμό του Πανερυθραϊκού και της Ελευθερούπολης αντίστοιχα.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός)

Άκρως εντυπωσιακός ήταν ο 32χρονος Γιαννιώτης guard στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού κόντρα στον Τρίτων. Οι "σταυροφόροι" επικράτησαν με 70-54 έχοντας ηγέτη τους τον πολύπειρο Παππά που σε 22:50 λεπτά συμμετοχής έκανε τα πάντα για την ομάδα του. Μέτρησε 19 πόντους (2/4 τρίποντα, 5/7 δίποντα, 3/4 βολές), κατέβασε ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Επόμενο παιχνίδι για τον Πανερυθραϊκό στο Κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στον Α.Σ. Καρδίτσας. 

Ανδρέας Τσουμάνης (Ελευθερούπολη)

Το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα της Ελευθερούπολης πραγματοποίησε ο Ανδρέας Τσουμάνης αγωνιζόμενος για 2:18 και κατεβάζοντας 1 ριμπάουντ. Η Ελυθερούπολη ηττήθηκε με 71-57 από το Ψυχικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμπαίκτης του Τσουμάνη είναι ξανά ο Αρτινός, Θωμάς Νίκου (όπως και πέρυσι στον Ολυμπιακό Β΄), ο οποίος είχε 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ στο χθεσινό παιχνίδι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου