Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σπάρτακος-Θρύλος Ιωαννίνων: Κυρίαρχος ο Σπάρτακος σε φιλικό τεστ

Σπάρτακος και Θρύλος Ιωαννίνων αναμετρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο με την ομάδα του Τάκη Παππά να παίρνει τη νίκη με σκορ 86-33.

Αρκετές απουσίες είχαν και οι δύο γιαννιώτικες ομάδες καθώς από τον Σπάρτακο δεν αγωνίστηκαν οι: Γρηγόρης Ζαμπέτης, Ντίνος Λαμπρόπουλος, Μάρκος Μπαζάκας και Μάριος Μακρής, ενώ από τον Θρύλο απουσίαζαν οι: Μάριος Μιχαήλ, Δημήτρης Καραγιάννης, Χρήστος Τζοβάρας, Αποστόλης Θεοχάρους και Νίκος Σιαραψής.

Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά μίας κατηγορίας όμως ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να τεστάρουν οι δύο προπονητές κάποια πράγματα. Ο Σπάρτακος ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι με κάρφωμα του Βαράκα στον αιφνιδιασμό ενώ κατάφερε να έχει γρήγορα διψήφιο προβάδισμα (15-2 στο 6΄) με τον Κόρδα να πετυχαίνει τους 7 πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τους γηπεδούχους μπροστά με 22-4.

Ίδια η εικόνα του παιχνιδιού και στη δεύτερη περίοδο με τους παίκτες του Παππά να παίζουν επιθετική άμυνα και να καταφέρνουν να βρίσκουν εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Στο ημίχρονο ο Σπάρτακος απολάμβανε μία άνετη διαφορά (47-12 στο 20΄). Ο coach Ντάσιος είχε ρίξει στο παρκέ πολλούς νεαρούς του ρόστερ ενώ το ίδιο συνέβαινε και στην αντίπερα όχθη. 

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στη συνέχεια του παιχνιδιού με τον Σπάρτακο να είναι προσηλωμένος στο παρκέ και να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Ντάσιου. Τελικό σκορ 86-33 με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους και τα φιλικά παιχνίδια προκειμένου να είναι έτοιμες στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Παναγιώτης Θώδης ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 21 πόντους, με τον Κώστα Κόρδα να προσθέτει 15 και τον Παναγιώτη Μάντζιο 13.

Τα δεκάλεπτα: 22-4, 47-12, 63-19, 86-33

Διαιτητές: Ντάγκας-Διβάρης

Σπάρτακος (Παππάς-Καΐκας): Βαράκας 9(1), Δήμος 11, Σταυρόπουλος 5(1), Κύρκος 3, Μάντζιος 13, Πανταζής 2, Θώδης 21(1), Πρεμέτης 7(1), Κόρδας 15(3)

Θρύλος Ιωαννίνων (Ντάσιος): Ντρίτσος 3(1), Τζίμας 7(2), Βαρδής 3, Πάλιογλου 3(1), Νταφόπουλος, Παπαζυγούρας, Φώτης 4, Κονταξής 3, Σπύρου 1, Στραγάλης, Ντόντης 6, Βελογιάννης 3(1)

Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου