Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

IBC: Συγχαίρει τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας



Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας. Παράλληλα ανανεώνει το ραντεβού για τις 13-17 Ιουλίου, όπου η ομάδα Παίδων θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα μας, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.
- Τους αθλητές που ήταν οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο.
- Τον προπονητή του τμήματος Μιχαήλ Μπάθα.
- Τον έφορο και ψυχή της ομάδας Γιώργο Μαρτζούκο.
- Τον γιατρό του τμήματος χειρούργο ορθοπεδικό κ. Κωτσόβολο.
- Τον υπεύθυνο ακαδημιών Γιάννη Παπαδόπουλο.
- Τον προπονητή Νίκο Πάνου που προπόνησε αυτά τα παιδιά τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά και όλους τους προπονητές που συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στην πορεία της εξέλιξης τους.
- Την ομάδα ΣΚ Νικόπολη για το ήθος και την ανταγωνιστικότητα της.

Αυτή η φουρνιά των αθλητών είναι η πρώτη από μια σειρά παιδιών που θα ακολουθήσουν σε όλες τις ηλικίες και ευελπιστούμε να μας χαρίσουν ανάλογες στιγμές στο μέλλον. Στόχος μας είναι οι αθλητές αυτοί να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα νέων και να αρχίσουν να αφομοιώνονται στο ανδρικό μας τμήμα.
Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα μιας συντονισμένης, οργανωμένης και ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην ακαδημία μας. Αξιολογείται ως πολύ σημαντική για το IBC γιατί σε συνδυασμό με τις επιτυχίες του ανδρικού μας τμήματος το οποίο θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία, καθιστά το σωματείο μας ως σημείο αναφοράς για το μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής και μας γεμίζει με ευθύνη, ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον.

Εκ της Διοικήσεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου