Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Θρύλος Ιωαννίνων: Ποιοτική αναβάθμιση στην περιφέρεια με Μάριο Μιχαήλ

πηγή φωτογραφίας: apostolosdimos.gr-Proteas Igoumenitsas B.C.

Με μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή κίνηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στο μεταγραφικό παζάρι ο Θρύλος Ιωαννίνων καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Μιχαήλ.

Ο Μιχαήλ είναι 28 χρονών και αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο ως point όσο και ως shooting guard. Τελευταίος του σταθμός στην ΕΣΚΑΒΔΕ ήταν ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας τη σεζόν 2018-2019 ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε στεφθεί πρωταθλητής στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά και του Βίκου Ζαγοροχώρια παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Επίσης έχει στεφθεί πρωταθλητής με τους Μηχανικούς το 2018 στο Εργασιακό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην οικογένεια του Θρύλου Ιωαννίνων και της Ntougias Basketball Academy ο Μάριος Μιχαήλ

Στην οικογένεια του Θρύλου Ιωαννίνων εντάσσεται ο Μάριος Μιχαήλ! Ο έμπειρος Γιαννιώτης Playmaker με πολύ σημαντική παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου Ιωαννίνων ο Μάριος τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μου. Ο Θρύλος Ιωαννίνων έχει χαράξει τη δική του διαδρομή μέχρι σήμερα στα μπασκετικά πράγματα της περιοχής μας και αποτελεί μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ το Νίκο Ντούγια για την προσέγγιση και την ευκαιρία που μου έδωσε. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά στην οποία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας ωραίο μπάσκετ".

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Θρύλου Νίκος Ντούγιας αναφέρει: «Καλωσορίζουμε το Μάριο στον Θρύλο Ιωαννίνων και στην ευρύτερη μπασκετική οικογένεια της Ntougias Basketball Academy. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ανδρική μας ομάδα, καθώς έχει παραστάσεις και εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είμαι χαρούμενος, όμως και γιατί πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ στην περιοχή μας και με το παράδειγμα του μπορεί να εμπνεύσει τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές μας. Του εύχομαι υγεία πάνω απο όλα. Μάριε καλωσόρισες!".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου