Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Σπουδαία ενίσχυση με Γάκη και Παππά για τον Αχιλλέα Νεοχωρίου


Δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Νεοχωρίου, φέρνοντας στην ομάδα τους Λουκά Γάκη και Κωνσταντίνο Παππά που τα τελευταία δύο χρόνια φορούσαν τη φανέλα του Καναλακίου.

Πρόκειται για δύο παιδιά που βοήθησαν το Καναλάκι να πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες ανόδους από τη Β΄ στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και από εκεί στη Γ΄ Εθνική. Ο Γάκης είναι combo guard, ενώ ο Παππάς αγωνίζεται στη θέση "3" κατά κύριο λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διπλή και πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας..Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και να καλωσορίσουμε δύο νεαρούς και ταλαντούχους παίχτες που θα μας βοηθήσουν για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Β Εσκαβδε..Οι Γάκης Λουκάς και Παππάς Κωνσταντίνος λοιπόν, οι οποίοι αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην Α.Ε Καναλακίου και πανηγύρισαν 2 διαδοχικές ανόδους από Β Εσκαβδε μέχρι Γ' Εθνική, θα αγωνίζονται απο τη νέα σεζόν στον Αχιλλέα.

Ο Γάκης Λουκάς(1.80/ 24 χρόνων) αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 με δημιουργικές και οργανωτικές ικανότητες και έφεση στο σκοράρισμα αφού διαθέτει ένα πολύ καλό μακρινό περιφερειακό σουτ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Αία Άρτας και Άνω Πόλη Άρτας , ενώ το μπάσκετ το ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας του Καναλακίου.

Ο Παππάς Κωνσταντίνος (1.86/24 χρονών) αγωνίζεται κυρίως στην θέση 3 και από τα παιδικά του χρόνια βρίσκεται στην Α.Ε Καναλακίου. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είναι το καλό σουτ που διαθέτει τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Καναλακίου για την προσωρινή παραχώρηση των παικτών και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Τέλος, ευχόμαστε στους παίκτες υγεία και καλή μπασκετική χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου