Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Τέλος εποχής: Χώρισαν οι δρόμοι του ΑΓΣΙ με τον Σταύρο Μάκη


Τέλος εποχής για μία από τις μακροχρόνιες συνεργασίες στο γιαννιώτικο μπάσκετ, αυτή του ΑΓΣΙ με τον Σταύρο Μάκη, καθώς οι δύο πλευρές δε πορευτούν μαζί από τη νέα σεζόν.

Ο Μάκης αποτέλεσε έναν παίκτη "ορόσημο για τη γιαννιώτικη ομάδα καθώς είχε γίνει "συνώνυμο" με τον ΑΓΣΙ. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως του power forward δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου αγωνιζόμενος σε όλες τις μικρές ομάδες και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής. Με ένα μικρό διάλειμμα λόγω σπουδών στην Καβάλα έγραψε κάμποσες συμμετοχές με τον ΑΓΣΙ και από το 2012-2020 έγινε παίκτης "σημαία" της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΓΣΙ ευχαριστεί θερμά τον Σταύρο Μάκη για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο και ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σταύρου.

Ο Σταύρος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έχοντας αγωνιστεί με όλες τις μικρές ομάδες και έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Αποτέλεσε παίκτη-"σημαία" για τον ΑΓΣΙ προσφέροντας τα μέγιστα εντός και εκτός παρκέ.

Σταύρο, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έδωσες στην ομάδα. Θα είσαι πάντοτε μέλος της οικογένειας του ΑΓΣΙ! Θα θέλαμε να ευχηθούμε τα καλύτερα τόσο την προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου