Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Έριξαν "βόμβα" με Σταύρο Μάκη οι Μολοσσοί


Μεταγραφή έκπληξη πραγματοποίησαν οι Μολοσσοί καθώς συμφώνησαν με τον Σταύρο Μάκη, μία μέρα μετά την αποχώρησή του από τον ΑΓΣΙ.

Ο Μάκης έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες του ΑΓΣ Ιωαννίνων και για πάρα πολλά χρόνια αποτέλεσε μία από τις σημαίες της ομάδας. Πλέον αποφάσισε να κάνει την αλλαγή στην καριέρα του και τη νέα χρονιά θα ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό τους "νεοφώτιστους" καθώς αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο head coach των Μολοσσών, Βασίλης Χατζής, ευχαριστεί μάλιστα προσωπικά τόσο τον κ. Βαγγέλη Παππά, όσο και τον κ. Νίκο Κασιούμη για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας μας με τον Σταύρο Μάκη.

Πρόκειται για ένα από τα ποιοτικότερα 4αρια της πόλης μας, με μεγάλη εμπειρία από την πολυετή παρουσία του στη Γ εθνική κατηγορία! Ευχόμαστε να βοηθήσει τα μέγιστα στη νέα πρόκληση της ομάδας μας στην Α ΈΣΚΑΒΔΕ.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΓΣΙ, για την άψογη συνεργασία προκειμένου ο Σταύρος να συνεχίσει να αγωνίζεται στους δικούς μας πλέον ρυθμούς. Ευχόμαστε το τέλος της νέας σεζόν να βρει τον ΑΓΣΙ να πανηγυρίζει την άνοδο στη Β Εθνική κατηγορία.

Σταύρο, καλωσήρθες στην ομάδα μας. Να έχεις μια υγιή σεζόν, γεμάτη επιτυχίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου