Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Στον Ερμή Σχηματαρίου Βύρωνας και Αλέξανδρος Βάτσιος


Στον Ερμή Σχηματαρίου θα συνεχίσουν την καριέρα τους τα αδέρφια Βύρωνας και Αλέξανδρος Βάτσιος καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Βύρωνας Βάτσιος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ένωση Ιλίου παίζοντας τόσο στη Β΄ όσο και στη Γ΄ Εθνική.

Από την άλλη ο Αλέξανδρος Βάτσιος, μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα της Παραμυθιάς στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ετοιμάζεται για το επόμενο, σαφώς μεγαλύτερο βήμα.

Ο Ερμής Σχηματαρίου αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική και μάλιστα θα είναι αντίπαλος του IBC στον 3ο όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βύρωνα και του Αλέξανδρου Βάτσιου, με τα δύο αδέρφια να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δυο χρόνια!!!!!
Ο Ερμής Σχηματαρίου θέλοντας να δημιουργήσει μία νεανική ομάδα που σκοπό θα έχει την ανάδειξη παικτών και τη δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα οδηγήσει το σύλλογο μας σε επιτυχίες, όπως αυτές που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, αποφάσισε να επενδύσει σε δύο παιδιά που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ο Βύρωνας Βάτσιος είναι 20 ετών, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στα γκαρντ, όσο και στις θέσεις των φόργουορντ και τα τελευταία δύο χρόνια δοκίμασε την τύχη του σε εθνικό επίπεδο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ένωσης Ιλίου. Προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΓΣΙ, με τη φανέλα του οποίου αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Παράλληλα, έχει βρεθεί στα κλιμάκια της Εθνικής και αποτελεί και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ Νέων με την Ένωση Ιλίου, έχοντας εξαιρετικές παρουσίες.
Ο Αλέξανδρος Βάτσιος είναι ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια. Είναι μόλις 18 ετών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα της Παραμυθιάς στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε σε ένα σκληρό πρωτάθλημα πως είναι έτοιμος να δείξει τις ικανότητες του και να κοιτάξει ψηλότερα.
Καλωσορίζουμε αμφότερους τους παίκτες στον Ερμή Σχηματαρίου και τους ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας για τη νέα σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου