Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Δημήτρης Αναστασίου: "Σημείο αναφοράς στο μπασκετικό χάρτη της χώρας ο ΠΑΣ Γιάννινα"Ο Υπεύθυνος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Αναστασίου, μέσω ανακοίνωσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει με άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια να εξελιχθεί σε μία υπολογίσιμη μπασκετική δύναμη τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο μπάσκετ και απέδωσε τα εύσημα στις Διοικούσες Επιστροπές των δύο τμημάτων που έχουν καταφέρει με πλάνο και μεράκι να γιγαντώσουν το σύλλογο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έχοντας την τιμή επί 16 συναπτά έτη να υπηρετώ το μπασκετικό κομμάτι του μεγάλου Συλλόγου που λέγεται Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τη θέση του Υπευθύνου και έχοντας πάντα την στήριξη και βοήθεια του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, βλέπω πλέον τον Σύλλογό μας να αποτελεί σημείο αναφοράς στον μπασκετικό χάρτη της χώρας και τα επιτεύγματά του να μην αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Σήμερα, μπορώ γεμάτος υπερηφάνεια να αντικρίζω την ομάδα με τον ταύρο στη φανέλα σε κάθε σημείο της Ελλάδας και στο μπάσκετ, σε κάθε πρωτάθλημα και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, και να μπορώ να έχω στη βάση της πυραμίδας αυτής έναν οργανισμό γεμάτο υγεία από αθλητές και αθλήτριες στις Ακαδημίες του που μαθαίνουν με τον αρτιότερο τρόπο τα μυστικά του αθλήματος, διδασκόμενοι παράλληλα αξίες που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή!

Και μπορώ να είμαι διπλά περήφανος γνωρίζοντας ότι ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ με συμμετοχή τόσο της Ανδρικής του ομάδας σε μεγάλη Εθνική Κατηγορία (Α2 Εθνική) όσο και της Γυναικείας του ομάδας στην υψηλότερη Εθνική Κατηγορία (Α1 Εθνική)! Και επιπλέον είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επίσης ομάδα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ με συμμετοχή σε ΟΛΑ τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διεξάγονται κάθε χρόνο (Εφήβων, Παίδων, Μίνι, Προμίνι στα αγόρια και Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων στα κορίτσια)!

Φυσικά όλα αυτά δεν επιτεύχθηκαν παρά με σκληρή δουλειά, επίπονο σχεδιασμό και ανεβαίνοντας κάθε φορά βήμα βήμα τα σκαλοπάτια. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσους βρίσκονταν στο τιμόνι του Συλλόγου σε όλη αυτή τη διάρκεια των ετών, αλλά πολλά περισσότερα στις δύο σημερινές Διοικούσες Επιτροπές Ανδρών και Γυναικών του Συλλόγου που έχουν κάνει το όνομα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ να ακούγεται σε κάθε μήκος και πλάτος της επικράτειας και στο μπάσκετ και πάντα μόνο με θετικά σχόλια και αντίκτυπο! Οι βλέψεις και τα όνειρά τους είναι ακόμα μεγαλύτερα και αν και στο μέλλον συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς, τα ονόματά τους θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του Συλλόγου μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στους δύο εφόρους των Ακαδημιών μας κ. Τσίρμπα και κ. Παπαδόπουλο, μιας και χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τόσα βήματα μπροστά και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το άμεσο μέλλον μάλιστα στο κομμάτι των Ακαδημιών και της λειτουργίας του μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του!

Να ευχαριστήσω τέλος μέσα από την καρδιά μου όλους τους προπονητές και τις προπονήτριες του Συλλόγου (παλαιούς και νυν), μιας και ο καθένας τους έχει βάλει το δικό του λιθαράκι σε όλο το οικοδόμημα και πάνω από όλα τους δεκάδες γονείς για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλουν φέρνοντας τα παιδιά τους στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Ευχόμενος να έχουμε όλοι και όλες πάνω από όλα την υγεία μας (ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης μας), θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να υπηρετούμε την ομάδα της καρδιάς μας, κάνοντας πράξη αυτό που επί 2 σχεδόν δεκαετίες αποδεικνύουμε περίτρανα:

ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ … ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ …

Με τιμή,

Αναστασίου Δημήτρης
Υπεύθυνος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου