Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Μολοσσοί: "Συγχαρητήρια στους συλλόγους της πόλης, ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να αποτελούμε και εμείς παράδειγμα προς μίμηση"


Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την παραμονή του στην Α1, τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα για την άνοδο στην Α2, το IBC για την άνοδο στη Β΄ Εθνική και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων για την παραμονή του στη Γ΄ εξέδωσαν οι Μολοσσοί, κάνοντας παράλληλα την ευχή σε λίγα χρόνια να αποτελούν και οι ίδιοι παράδειγμα προς μίμηση όπως οι συγκεκριμένες ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την πρόσφατη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, το Γιαννιώτικο μπάσκετ έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κορυφή.

Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρίσκεται επάξια στο πρωτάθλημα της Α2!

Η ομάδα του IBC, μετά την εξαιρετική της σεζόν, κατέλαβε επάξια με τη σειρά της μία θέση στο πρωτάθλημα της Β!  Μόνο περήφανους, αισιόδοξους και ονειροπόλους μπορεί να μας κάνει
το γεγονός ότι η πόλη μας εκπροσωπείται από οργανωμένους συλλόγους σε αυτό το επίπεδο.

Θέλουμε να συγχαρούμε το ανδρικό τμήμα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC, το ανδρικό τμήμα του IBC - Ioannina Basketball Club , το ανδρικό τμήμα του ΑΓΣΙ και το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που εκπροσωπούν επάξια την πόλη μας στις εθνικές κατηγορίες.

Εμείς από την πλευρά μας, αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ για το μέλλον της ομάδας μας που αν μη τι άλλο είχε κλείσει και μαθηματικά θέση στα playoffs ανόδου 4 αγωνιστικές πριν το πέρας της αγωνιστικής περιόδου. Όπως και να χει, τον ενθουσιασμό μίας όμορφης και μπασκετικής χρονιάς για την ομάδα μας, έχει επισκιάσει η παγκόσμια υγεία που
δίνει τον δικό της σημαντικό αγώνα απέναντι στον αόρατο εχθρό COVID19.

Ελπίζουμε σύντομα ο πλανήτης να κερδίσει αυτό τον αγώνα και να επανέλθουν όλα αργά ή γρήγορα στον κανονικό τους ρυθμό. Μέσα σε αυτά, θα είναι ο αθλητισμός, το μπάσκετ, η πόλη μας, εμείς οι ΜΟΛΟΣΣΟΙ.

Συγχαρητήρια και πάλι στους συλλόγους της πόλης μας. Ελπίζουμε μέσα στα επόμενα χρόνια, οι ΜΟΛΟΣΣΟΙ, να αποτελέσουν και αυτοί παράδειγμα προς μίμηση όπως οι ανωτέρω ομάδες.

Εκ της Διοικήσεως
ΜΟΛΟΣΣΟΙ b.c.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου