Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα: "Συγκίνηση και περηφάνια για τη συμμετοχή μας στην Α2 Ανδρών"


Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν στην τεράστια επιτυχία της ανόδου στην Α2 Ανδρών εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας παράλληλα ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία και στη νέα τεράστια πρόκληση της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με συγκίνηση και περηφάνια η οικογένεια του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 την επισημοποίηση της ανόδου της ομάδας μας στην Α2 Ανδρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ!

Η πανάξια άνοδος στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία που κερδήθηκε στα παρκέ, είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών που ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια με πίστη, όραμα και προγραμματισμό να φέρουμε την ομάδα μας εδώ που είναι σήμερα, κάνοντας κάθε χρόνο την υπέρβαση και κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, γεμίζοντας περηφάνια τους απανταχού Γιαννιώτες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές και γυμναστές μας, το ιατρικό τιμ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, την Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, τους χορηγούς μας που πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν την προσπάθειά μας και τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που έδινε πάντα το παρών στους αγώνες μας. Η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι αδιαμφισβήτητα πρωτόγνωρη.

Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή θα κάνει ότι χρειαστεί έτσι ώστε η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα να είναι ομαλή. Η ευχή όλων μας είναι να περάσουμε αλώβητοι αυτή την πανδημία και του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί ακόμη μια άνοδο!

Συγχαρητήρια τόσο στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Α1 Γυναικών, όσο και στο IBC για την άνοδο στην Β’ Εθνική αλλά και τον ΑΓΣΙ που θα συνεχίσει στην Γ´ Εθνική.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου