Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Καναλάκι: Οι κορυφαίοι σκόρερ και σουτέρ τριών πόντων στη regular season


Η ομάδα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα και συνέπεια στο φετινό Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ είναι το Καναλάκι του Λευτέρη Τζομάκα. Οι Πρεβεζιάνοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές κινήσεις το περσινό καλοκαίρι ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους, αν και νεοφώτιστοι στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔ,Ε και λογίζονταν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για είσοδο στα playoff.

Κώστας Κρικώνης, Αποστόλης Δάσκαλος και Γιάννης Κασκάνης, μετά την επιτυχημένη θητεία τους στο IBC, άλλαξαν ομάδα, με τους Δάσκαλο και Κασκάνη να έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Καναλακίου. Αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή κίνηση του καλοκαιριού ήταν η προσθήκη του Σπύρου Πάνου παίκτη με μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες που αποτελούσε πολυτέλεια για την κατηγορία και συνέθεσε μαζί με τον Σπύρο Μπαρτζώκα ένα τρομερό δίδυμο ψηλών.

Το Καναλάκι πριν την αναστολή των πρωταθλημάτων βρισκόταν στην 1η θέση του Βορείου ομίλου με ρεκόρ 16 νίκες και μόλις 1 ήττα έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoff.  Αποτελεί τρομερό επίτευγμα το γεγονός ότι η μοναδική ήττα είχε έρθει στα Γιάννενα από τον Σπάρτακο στις 9 Νοεμβρίου 2019. Από τότε οι παίκτες του Τζομάκα κατάφεραν να τρέξουν ένα απίστευτο σερί 13 νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους κορυφαίους σκόρερ του πρωτοπόρου του Βορείου ομίλου όπως και τους καλύτερους σουτέρ τριών πόντων.

 Οι top 5 σκόρερς:

1. Σπύρος Πάνου 17,7 π. Μ.Ο. (301 συνολικά) σε 17 συμμετοχές

2. Κώστας Κρικώνης 13,5 π. Μ.Ο. (229 συνολικά) σε 17 συμμετοχές

3. Σπύρος Μπαρτζώκας 13,3 π. Μ.Ο. (212 συνολικά) σε 16 συμμετοχές

4. Αποστόλης Δάσκαλος 12,1 π. Μ.Ο. (169 συνολικά) σε 14 συμμετοχές

5. Γιάννης Κασκάνης 7,9 π. Μ.Ο. (129 συνολικά) σε 16 συμμετοχές

Οι κορυφαίοι σουτέρ τριών πόντων:

1. Γιάννης Κασκάνης 27 τρίποντα

2. Αποστόλης Δάσκαλος 20 τρίποντα

3. Σπύρος Πάνου 15 τρίποντα

4. Λουκάς Γάκης 12 τρίποντα 


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου