Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Σπάρτακος: Οι πρωταγωνιστές στη regular season


Ο Σπάρτακος τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται συνεχώς και έχει καταφέρει να θεωρείται ως μία κυρίαρχη δύναμη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι άνθρωποι του συλλόγου εμπιστεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι τη θέση του head coach στον Τάκη Παππά, με τον πολύπειρο προπονητή να τους δικαιώνει απόλυτα για την επιλογή τους καθώς ο Σπάρτακος κατάφερε να εξασφαλίσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν την παρουσία του στα playoff. 

Οι Γιαννιώτες πραγματοποίησαν αξιοζήλευτη πορεία στη regular season με ρεκόρ 15-2 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον Ντίνο Λαμπρόπουλο. Βέβαια το σημαντικότερο στο φετινό Σπάρτακο ήταν ότι υπήρχαν πολλοί και διαφορετικοί παίκτες που προσέφεραν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά δίνοντας τη δυνατότητα στη γιαννιώτικη ομάδα να διαθέτει τόσο τη νούμερο ένα επίθεση όσο και τη νούμερο ένα άμυνα στον Βόρειο όμιλο. 

Παναγιώτης Θώδης και Μίμης Πανταζής προσέθεσαν ποιότητα και εμπειρία στο σύνολο του Παππά, ο Μάρκος Μπαζάκας συνέχισε από εκεί που το είχε αφήσει πέρυσι με τον ΑΓΣΙ (U 20), όπως και ο Δημήτρης Πρεμέτης που είχε μία μεστή χρονιά, ενώ στα πολύ θετικά ήταν η εξέλιξη του νεαρού Παναγιώτη Δήμου σε βασικό γρανάζι της ομάδας. 

Οι top 5 σκόρερ του Σπάρτακου:

1. Ντίνος Λαμπρόπουλος 254 πόντοι (14,9 Μ.Ο.) σε 17 συμμετοχές

2. Μάρκος Μπαζάκας 187 πόντοι (11,7 Μ.Ο.) σε 16  συμμετοχές

3. Παναγιώτης Δήμος 178 πόντοι (10,5 Μ.Ο.) σε 17 συμμετοχές

4. Παναγιώτης Θώδης 162 πόντοι (12,5 Μ.Ο.) σε 13 συμμετοχές

5. Μίμης Πανταζής 160 πόντοι (9,4 Μ.Ο.) σε 17 συμμετοχές

Οι κορυφαίοι σουτέρ τριών πόντων:

1. Μίμης Πανταζής 33 τρίποντα

2. Μάρκος Μπαζάκας 23 τρίποντα

3. Δημήτρης Πρεμέτης 20 τρίποντα

4. Παναγιώτης Δήμος 17 τρίποντα

5. Κώστας Κόρδας 14 τρίποντα


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου