Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Άκτιος Απόλλων-Ηρακλής Μοναστηρακίου 67-56: Εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση ο Άκτιος


Την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ κατέκτησε και μαθηματικά ο Άκτιος Απόλλων μετά τη νίκη του επί του Ηρακλή Μοναστηρακίου με 67-56 και πλέον περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του από τον Βόρειο όμιλο στα ημιτελικά των playoff.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου του Άκτιου Απόλλωνα:

Το Σάββατο 7/3 η ομάδα μας επικράτησε με 67-56 του Ηρακλή Μοναστηρακίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την 1η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου που οδηγεί σε συμμετοχή στη διαδικασία των playoff με πλεονέκτημα έδρας.

Οι παίκτες μας δεν εμφανίστηκαν σε καλή μέρα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή του παιχνιδιού με 2-11 ωστόσο κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο τέλος του Α’ δεκαλέπτου και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπερ 28-25. Στο 3ο δεκάλεπτο ανέβασαν την πίεση στην άμυνα, αύξανοντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό που διατήρησαν μέχρι το τελικό 67-56.

Δεκάλεπτα: 16-13, 12-12, 24-17, 15-14

Άκτιος Απόλλων (Δημολίτσας): Παπαδιώτης, Κάρτσακλας, Θεοδωρακάκος, Κίτσιος , Μάνος, Τζάλλας, Σκαμνέλος, Παπαμιχαήλ, Σκλαβενίτης, Ευθυμίου, Πανταζής, Τσέτσικας.

Την επόμενη αγωνιστική (15/3), με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κ20 του ΑΟ Αγρινίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου