Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΕΣΚΑΒΔΕ: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες


Ο κορονοϊός έχει αρχίσει να επηρεάζει άμεσα τις ζωές όλων των ανθρώπων και στην Ελλάδα, καθώς η εξάπλωσή του μέρα με τη μέρα είναι όλο και μεγαλύτερη. Φυσικά ανεπηρέαστος δε θα μπορούσε να μείνει ο αθλητισμός και συγκεκριμένα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς όπως αποφασίστηκε τα παιχνίδια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και όχι μόνο, θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 9/3 έως και την Κυριακή 22/3 για προληπτικούς λόγους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ:

Σύμφωνα με την υπ.αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 726 Β’, 08/03/2020) για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων λόγω των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της μετάδοσης του  COVID-19 (κορονοϊού), ενημερώνουμε ότι :

Όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της ΕΣΚΑΒΔΕ (κάθε ηλικίας) που πραγματοποιούνται σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα- γυμναστήρια), θα διεξάγονται χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Τα προαναφερόμενα μέτρα θα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 09/03 έως και την Κυριακή 22/03. Για την συνέχεια της εφαρμογής των μέτρων μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου, θα αναμένουμε την απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την διεξαγωγή αγώνα, επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

-έως 21 ατόμων κάθε ομάδας που όπως προβλέπεται, αναγράφονται στο φύλλο αγώνα (αθλητές, προπονητής, βοηθοί προπονητών, έφορος, φυσιοθεραπευτής κλπ)
Σημείωση: τα στοιχεία των αναγραφόμενων ατόμων στο φύλλο αγώνα πρέπει να είναι πλήρη (πλήρες ονοματεπώνυμο).
-διαιτητών-κριτών
-του ιατρού του αγώνα
-κομισάριου (εάν έχει οριστεί)
-των υπευθύνων της αθλητικής εγκατάστασης (τεχνικός /φύλακας κλπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου