Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΕΟΚ: Χωρίς παρουσία κόσμου και τα παιχνίδια των Εθνικών Κατηγοριών


Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια των Εθνικών Κατηγοριών για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας λόγω του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της ΕΟΚ οι αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών από τις 9 μέχρι και τις 22 Μαρτίου θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 15954 (ΦΕΚ 726 Β’/8-3-2020) Υπουργική απόφαση, η διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων από 09/03 έως και την Κυριακή 22/03/2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:
  • 21 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι προπονητές, ο ιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και Πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. της κάθε ομάδας, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.
  • Οι Διαιτητές, η Γραμματεία, ο Κομισάριος, ο Ιατρός αγώνα, ο Παρατηρητής αγώνα εφόσον ορισθεί.
  • Τα δύο (2) άτομα της Στατιστικής Υπηρεσίας για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.
  • Μέλη Δ.Σ. ΕΟΚ, των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της ΕΟΚ.
  • Επιπλέον εφόσον υπάρχει ζωντανή μετάδοση ή βιντεοσκόπηση από ένα άτομο στην κάθε περίπτωση με σχετική άδεια από την ΕΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου