Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Το top 10 εμφανίσεων της 14ης αγωνιστικής


Η 14η αγωνιστική περιελάμβανε ενδιαφέροντα αποτελέσματα με την κατάσταση να έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά σε κορυφή, μέση αλλά και ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις σε ατομικό επίπεδο τις οποίες και θα παρουσιάσουμε μέσω top 10.

#10 Σπύρος Μάλλιος (Α.Γ.Ο.Φ., 18 πόντοι)

Την ήττα με σκορ 87-69 γνώρισε ο Α.Γ.Ο.Φ. το περασμένο Σάββατο στο Νέο Κλειστό από τον Σπάρτακο. Ο Σπύρος Μάλλιος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν έχοντας 18 πόντους με 2 τρίποντα.

#9 Γιώργος Χαρίτος (ΑΓΣΙ U 20, 17 πόντοι)/ Γιώργος Τερζόπουλος (ΑΓΣΙ U 20, 17 πόντοι)

Στην 9η θέση συναντάμε δύο παίκτες του εξαιρετικού τη φετινή σεζόν ΑΓΣΙ (U 20). Οι Γιαννιώτες πέρασαν εύκολα από την Ηγουμενίτσα με 82-64 με τους Χαρίτο και Τερζόπουλο να έχουν από 17 πόντους πρωταγωνιστώντας στην 7η νίκη της ομάδας τους.

#8 Κώστας Μάνθας (Δόξα Άρτας, 19 πόντοι)/ Αποστόλης Παπαμιχαήλ (Αίας Άρτας, 19 πόντοι)

Η Δόξα Άρτας παρότι πάλεψε σκληρά και κρατούσε μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος τη νίκη στα χέρια της απέναντι στο Καναλάκι, τελικά ηττήθηκε με 67-65. Ο Κώστας Μάνθας διακρίθηκε καθώς είχε 19 πόντους με 5 τρίποντα.

19 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα πέτυχε ο Αποστόλης Παπαμιχαήλ του Αίαντα Άρτας στην ήττα της ομάδας του από τον Θρύλο Ιωαννίνων με 61-44.

#7 Σπύρος Πάνου (Καναλάκι, 18 πόντοι)

Μία μέρα στη δουλειά ήταν το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας για τον Σπύρο Πάνου με το Καναλάκι να φεύγει από το Τ9 Άρτας έχοντας κατακτήσει τη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα. 18 πόντους είχε ο ποιοτικός ψηλός της ομάδας του Λευτέρη Τζομάκα.

#6 Ανδρέας Περούλης (Ιόνιος, 28 πόντοι)

Οι τιμωρίες μετά τα συμβάντα στο παιχνίδι του Ιονίου με το Καναλάκι έχουν αποδεκατίσει τους Φαίακες, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 79-68 στο τοπικό ντέρμπι με τον Κερκυραϊκό. Ο Ανδρέας Περούλης ήταν εξαιρετικός έχοντας 28 πόντους με 4 τρίποντα.

#5 Στέργιος Σωτηρίου (Πρωτέας Ηγουμενίτσας, 31 πόντοι)

Μπορεί ο Πρωτέας να ηττήθηκε εύκολα το περασμένο Σάββατο στο γήπεδό του από τον ΑΓΣΙ (U 20), όμως ο Σωτηρίου πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς σε ατομικό επίπεδο έχοντας 31 πόντους.

#4 Γιάννης Ροντογιάννης (Α.Γ.Ο.Φ., 34 πόντοι)

Μία ακόμα παρουσία στο top 10 των καλύτερων εμφανίσεων για τον Ροντογιάννη. Κόντρα στον Σπάρτακο πάλευε σχεδόν μόνος του έχοντας 34 πόντους με 6 τρίποντα όμως οι Πρεβεζιάνοι δεν απέφυγαν την ήττα.

#3 Γιώργος Σβώλης (ΑΓΣΙ U 20, 21 πόντοι)

Σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας του Ετεοκλή Εξαρχόπουλου έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Σβώλης. Κόντρα στον Πρωτέα είχε 21 πόντους με 2 τρίποντα οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

#2 Παναγιώτης Δήμος (Σπάρτακος, 25 πόντοι)

Ο Σπάρτακος ξεπέρασε την ήττα από το Καναλάκι, επικρατώντας του Α.Γ.Ο.Φ. με 87-69. Πρωταγωνιστής για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο ταλαντούχος Παναγιώτης Δήμος που είχε 25 πόντους με 4 τρίποντα.

#1 Γιώργος Γογγάκης (Κερκυραϊκός, 28 πόντοι)

Αφεντικό στην Κέρκυρα στο δεύτερο γύρο ο Κερκυραϊκός που επικράτησε το περασμένο Σάββατο με 79-68 του Ιονίου έχοντας τον Γογγάκη σε μεγάλα κέφια με 28 πόντους και 3 τρίποντα.

*Αξίζει φυσικά να αναφερθούμε και στον Κώστα Κρικώνη ο οποίος με δικό του buzzer beater δίποντο έδωσε τη νίκη στο Καναλάκι με 67-65 επί της Δόξας Άρτας.


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου