Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Η μεγάλη Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται στα Ιωάννινα


Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε η είδηση του ερχομού των παλαιμάχων της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα Ιωάννινα το Σάββατο 4 Απριλίου. Μετά την πρωτοβουλία του σπουδαίου παλαίμαχου Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή, Σάκη Τζαλαλή, που είχε προαναγγείλει το μεγάλο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Έλληνες παλαίμαχους και τους παλαίμαχους της Μακάμπι, ήρθε και ο Δήμος Ιωαννιτών να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη είδηση. 

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, κ. Μωυσής Ελισάφ, βρίσκεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής έκθεσης που πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ. Εκεί είχε συνάντηση με τον Έλληνα προπονητή της Μακάμπι, Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και με την παλιά δόξα της ομάδας, Ντορόν Τζάμσι με τους οποίους συζήτησε για όχι μόνο για το φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, αλλά και για ένα ακόμα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. 

Η είδηση που βγήκε από τη συγκεκριμένη συνάντηση ήταν ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρεθεί στα Ιωάννινα τον ερχόμενο Ιούνιο με σκοπό τη διεξαγωγή ενός μεγάλου τουρνουά μπάσκετ στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών:

Η Μακάμπι έρχεται στα Γιάννενα

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, προπονητή της Μακάμπι και τον μπασκετικό θρύλο της ομάδας Ντορόν Τζαμσί συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο της Διεθνούς τουριστικής έκθεσης που γίνεται στο Τελ Αβίβ.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και δρομολογεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα για την πόλη των Ιωαννίνων.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε ο ερχομός των βετεράνων της Μακάμπι στην πόλη, στις 4 Απριλίου για έναν αγώνα με παλαίμαχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές.

Παράλληλα συζητήθηκε και δρομολογήθηκε η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας της Μακάμπι τον Ιούνιο με στόχο την διεξαγωγή ενός μεγάλου τουρνουά μπάσκετ στα Γιάννενα.
«Ο αθλητισμός ενώνει. Ο αθλητισμός δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς, ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμη άξονα στην προγραμματισμένη εξωστρέφεια της πόλης» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ επισημαίνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα έχουν συνέχεια.

Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Ιωαννιτών (Facebook)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου