Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Γ΄ Εθνική: Στο Νέο Κλειστό ο ΑΓΣΙ, δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για IBC


Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον ΑΓΣΙ να είναι αυτός που ανοίγει το πρόγραμμα νωρίτερα την Κυριακή (14:30), λόγω του γεγονότος ότι στις 17:00 αγωνίζεται ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ηλιάδη υποδέχεται τον Φαίακα Κέρκυρας με στόχο να πετύχει την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Γιαννιώτες είναι το μεγάλο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλουν να το επιβεβαιώσουν και στο παρκέ, αφήνοντας πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από τον Αίολο Τρικάλων.

Το IBC μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία επικράτηση επί των Ικάρων Τρικάλων στο Νέο Κλειστό, ταξιδεύουν στην Ημαθία για να αντιμετωπίσουν τη Μελίκη, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εύκολη νίκη στην Κέρκυρα επί του Φαίακα. Το IBC έχει μπροστά του τρία παιχνίδια "φωτιά" με Μελίκη (εκτός), ΑΓΣΙ (εντός) και Νίκη Βόλου (εκτός), όμως η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την ιδανική πρεμιέρα.

Ίκαροι Τρικάλων και Τιτάνες Παλαμά συγκρούονται στον Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας, με τους Τρικαλινούς να θέλουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη και τους Τιτάνες να ντουμπλάρουν τα θετικά αποτελέσματα. Η Νίκη Βόλου που συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί στον τρίτο όμιλο, υποδέχεται τον Αίολο Τρικάλων στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκες το φετινό μαραθώνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

ΑΓΣΙ-Φαίακας Κέρκυρας (Νέο Κλειστό 14:30)

Μελίκη-IBC (ΔΑΚ Μελίκης 17:00)

Ίκαροι Τρικάλων-Τιτάνες Παλαμά (Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας 17:00)

Νίκη Βόλου-Αίολος Τρικάλων (Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας 17:00)

Φ.Ο. Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου (ΔΑΚ Αριδαίας 17:00)

Αριστοτέλης Φλώρινας-Αναγέννηση Καρδίτσας (ΔΑΚ Φλώρινας 17:00)

Ρεπό: Αετοί Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου