Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα: Με στόχο τη διατήρηση του απόλυτου


Επιστροφή στις εντός έδρας αναμετρήσεις αυτή την Κυριακή για τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα, που θα υποδεχτεί στο Νέο Κλειστό τον Πρωτέα Γρεβενών, μία ομάδα γνώριμη καθώς την περσινή χρονιά είχαν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές στη Γ΄ Εθνική.

Οι δύο ομάδες μέτρησαν πέρυσι από μία νίκη η κάθε μία, με τον ΠΑΣ να κατακτά όμως την πιο σημαντική, καθώς ήταν αυτή που ουσιαστικά του έδωσε το εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική. Η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου είναι μία από τις τρεις αήττητες ομάδες μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών (ΧΑΝΘ και Φάρσαλα οι άλλες δύο) και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πρωτέας μετράει μία νίκη απέναντι στον Κ.Α.Ο.Χαλκιδικής και μία ήττα στην πρεμιέρα από τον Πολύγυρο.


Τα Φάρσαλα (2-0) υποδέχονται την Κομοτηνή (1-1), ενώ η ΧΑΝΘ (2-0), φιλοξενείται από τον Κ.Α.Ο.Χαλκιδικής (0-2). Δυνατό ντέρμπι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Μαχητές Πειραματικού Πεύκων (1-1) και Γέφυρα (1-1), ενώ το ίδιο περιμένουμε και στο παιχνίδι του Στρατωνίου (1-1) με τη Δόξα Λευκάδας (1-1). 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 17:00

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα-Πρωτέας Γρεβενών (Νέο Κλειστό)

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων-Γέφυρα (ΔΑΚ Πεύκων)

Φάρσαλα-Κομοτηνή (Κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων)

Κ.Α.Ο.Χαλκιδικής-ΧΑΝΘ (Κλειστό Αγίου Παύλου Χαλκιδικής)

Στρατώνι-Δόξα Λευκάδας (Κλειστό Γυμναστήριο Αρναίας)

Ευκαρπία-Καβάλα (ΔΑΚ Ευκαρπίας)

Ερμής Λαγκαδά-Έσπερος Λαμίας (ΔΑΚ Λαγκαδά)

Πολύγυρος-Αίας Ευόσμου (Κλειστό Γυμναστήριο Πολύγυρου)

Φωτογραφία: Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα (Facebook)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου