Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

IBC: Απάντησε στην ανακοίνωση της Μελίκης


Ανακοίνωση εξέδωσε το IBC μέσω της οποίας απαντά στις αιχμές και τους υπαινιγμούς που είχε αφήσει η ομάδα της Ημαθίας στη δική της ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Μελίκης

Προς κάθε υπεύθυνο Κριτή - Διαιτητή που θα έρχεται στο ΔΑΚ Μελίκης απαιτούμε από εδώ και στο εξής Σεβασμό και ΊΣΗ μεταχείριση .

Ο σεβασμός σε ένα σύλλογο που στο μπασκετικό στερέωμα υπάρχει εδώ και 40 χρόνια και καταφέρνει να βρίσκετε στις εθνικές κατηγορίες τα τελευταία 15 χρόνια θα απαιτείται Κύριοι.

Όταν μεγάλοι, πληθυσμιακά και ιστορικά σύλλογοι καταρρέουν εν μέσω οικονομικής κρίσης, εμείς στηριζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια στις δικές μας δυνάμεις καταφέρνουμε να δημιουργούμε και υπεραξίες στο άθλημα .
Υπεραξίες που υπηρετούν το μπάσκετ σε όλα τα μήκη της Ελλάδος.
Οι άνθρωποι του συλλόγου και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες - χορηγοί δεν είναι έρμαια κανενός που θέλει να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα στο χωριό. ..
Γι αυτό Κύριοι ΘΑ ΣΈΒΕΣΤΕ !!!

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ : Τα καλύτερα έρχονται!!!


Η απάντηση του IBC

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο την ανακοίνωση της ομάδας του ΓΑΣ Μελίκης αναφορικά με τη διαιτησία στο παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα μας.

Πέραν του ότι την κρίνουμε ανεδαφική στην ουσία της, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι το IBC σαν νέο σωματείο με μόλις 5 χρόνια πορείας, τον σεβασμό θέλει να τον κερδίζει και όχι να τον απαιτεί.

Με αυτή την αρχή, θεωρούμε ότι η ανακοίνωση του ΓΑΣ Μελικής μειώνει την προσπάθεια των ίδιων των αθλητών της που κατάφεραν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι, αλλά επίσης απαξιώνει την προσπάθεια και την δίκαιη νίκη του νεοφώτιστου IBC με φράσεις όπως «...Οι άνθρωποι του συλλόγου και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες - χορηγοί δεν είναι έρμαια κανενός που θέλει να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα στο χωριό...», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ομάδα μας η οποία επέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά φιλοξενούμενου σωματείου.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΓΑΣ Μελίκης για την άψογη φιλοξενία και να δεσμευτούμε πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του 2ου γύρου, θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε ώστε να περάσουν ένα ήσυχο απόγευμα στην πόλη.

Εκ της Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου