Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τα "κατορθώματα" των "ξενιτεμένων" Γιαννιωτών


Η αγωνιστική δράση στις Εθνικές Κατηγορίες συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, με τους Γιαννιώτες καλαθοσφαιριστές που βρίσκονται μακριά από την πόλη να διαπρέπουν με τις εμφανίσεις τους. Αναμφίβολα η καλύτερη επίδοση ήταν αυτή του Γιάννη Αναγνωστάκη με τη φανέλα του Κ.Α.Ο. Κορίνθου, όμως πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν οι Γιαννιώτες αθλητές.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών Basket League)

Ο 16χρονος παίκτης του Προμηθέα Πατρών συνεχίζει σταθερά να ξεκινά στη βασική πεντάδα του Μάκη Γιατρά και να παίρνει πολύτιμες ευκαιρίες από τον προπονητή του στα παιχνίδια της Basket League. Στην νίκη των Πατρινών μέσα στη Λήμνο επί του Ηφαίστου με 75-72, ο Μαντζούκας αγωνίστηκε για περίπου 11 λεπτά, σημειώνοντας 2 πόντους, με τον Προμηθέα έχει ρεκόρ 4-1.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός 1ος όμιλος Β΄ Εθνική)

Είναι ένας από τους ηγέτες του Πανερυθραϊκού και το αποδεικνύει συνεχώς. Η ομάδα του ηττήθηκε στην παράταση με 87-85 από τον Πρωτέα Βούλας, με τον ίδιο να έχει 16 πόντους. Ο Πανερυθραϊκός έχει ρεκόρ 1-3.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων 2ος όμιλος Β΄ Εθνική)

Στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσουν τη Δόξα βρέθηκαν οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων αυτή την Κυριακή. Ο Γιαννιώτης guard σημείωσε 2 πόντους στην ήττα της ομάδας του με 67-62. Στο 2-2 το ρεκόρ των Θεσσαλονικιών που βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου 1ος όμιλος Γ΄ Εθνική)

Ήταν με διαφορά η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Κ.Α.Ο. Κορίνθου αυτή απέναντι στην Ερμιονίδα. Ο 25χρονος σκόρερ ήταν σε εξαιρετική μέρα, πετυχαίνοντας 32 πόντους με 6 εύστοχα τρίποντα στη δεύτερη νίκη της ομάδας του τη φετινή σεζόν. Ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου βρίσκεται στην 3η θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με ρεκόρ 2-1.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς)/Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ.) 4ος όμιλος Γ΄ Εθνική

Οι δύο παίκτες τέθηκαν αντιμέτωποι αυτή την Κυριακή με τον δεύτερο να πανηγυρίζει τη νίκη με 69-54. Ο Μπέλλος είχε 4 πόντους για την Μ.Ε.Ν.Τ., με τον Τσίγκα να πετυχαίνει 3 από πλευράς ηττημένων. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει ρεκόρ 0-3, ενώ η Μ.Ε.Ν.Τ. είναι αήττητη με 3-0. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου