Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Στη Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ο Σπάρτακος U 21


Η U 21 ομάδα του Σπάρτακου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ την ερχόμενη χρονιά μετά την αποχώρηση του Φαίακα Κέρκυρας U 21.

Τόσο ο προπονητής Γιάννης Καΐκας, όσο και ο πρόεδρος Άκης Καλλής είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία οι νεαροί αθλητές να πάρουν παιχνίδια που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα Under 21 στη Β Ε.Σ.Κ.Α.Β.Δ.Ε.. Η διοίκηση της ομάδας μας αποδέχθηκε την πρόσκληση της ένωσης μετά την αποχώρηση της ομάδας του Φαίακα Under 21 από το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΒΔΕ και έτσι οι "μικροί άντρες" μας θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. 

Ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιάννης Καΐκας τόνισε : Μετά και την διεξαγωγή του εφηβικού πρωταθλήματος με μορφή Νοκ άουτ και αφού μας έγινε αυτή η πρόταση από την Ένωση αποφασίσαμε με τον πρόεδρο Άκη Καλλή να αποδεχτούμε την πρόσκληση και να κατεβάσουμε τα παιδιά να παίξουν αυτά τα 18 παιχνίδια που μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Έτσι με τον τρόπο αυτό οι αθλητές μας θα έχουν μια πιο σωστή μετάβαση από το εφηβικό στο αντρικό . 

Στόχος της ομάδας μας είναι η παραγωγική διαδικασία όπου οι ακαδημίες μας θα τροφοδοτούν αθλητές στην αντρική μας ομάδα.Να ευχαριστήσω τον Άκη που επέμεινε από την πρώτη στιγμή και χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε ακόμα ένα θέλω μου,πραγματικότητα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή σεζόν ,με υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες στα παιδιά....Συνεχίζουμε.......

Πηγή φωτογραφίας: Σπάρτακος Ιωαννίνων (Facebook)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου