Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Θρύλος Ιωαννίνων


Πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα για τον Θρύλο Ιωαννίνων στο Κλειστό της Λιμνοπούλας με τον νέο προπονητή της ομάδας Δημοσθένη Ντάσιο να συσταίνεται στους παίκτες του. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Θρύλου Νίκος Ντούγιας, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η νεανική ανανεωμένη ανδρική ομάδα του Θρύλου Ιωαννίνων. B.C. στο Κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ, ξεκινώντας και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο Πρόεδρος Νικόλαος Ντούγιας ευχόμενος υγεία και επιτυχίες, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος κόουτς της ομάδας Δημοσθένης Ντάσιος ο οποίος και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε υγεία καθώς και δουλειά για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας. 

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι: Γιώργος Παπουδος, Δημήτρης Καραγιάννης, Γιώργος Ντρίτσος, Σωκράτης Σπύρου, Νίκος Κονταξης. Οι νεαροί: Δημήτρης Αποστολίδης, Αλέξης Παπαζυγούρας, Γιώργος Πάφης, Αναστάσιος Νικολιτσας, Περικλής Κυράνας, Σπύρος Λιοντος, Χρήστος Βελογιαννης, Χρήστος Μαιδατσης, Αλέξανδρος Θανασιας.

Στην προετοιμασία θα ενταχθούν ακόμη ο Βαγγέλης Ντοτης και ο Κώστας Κρανης καθώς και οι νέες μεταγραφές της ομάδας μας. 

Καλή επιτυχία!

Φωτογραφία: Ntougias Basketball-Θρύλος Ιωαννίνων BC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου