Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αυλαία με μεγάλη επιτυχία για το 6ο Ntougias Basketball Camp


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Ntougias Basketball Camp σήμερα το μεσημέρι με όλους τους συμμετέχοντες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι καικαι ανανεώνουν το ραντεβού για του χρόνου το Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έπεσε η αυλαία στο έκτο camp της ακαδημίας μας που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. 

Η τρίτη και τελευταία μέρα έληξε με διαγωνισμούς καρφωμάτων και για τα δύο γκρουπ όπου ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών. Η αρχή της μέρας ήταν για μία ακόμα φορά εντατική και ο coach Lattimore άφησε τα παιδιά να ηγηθούν κάποιων ασκήσεων και να δείξουν πόσο δημιουργικά είναι, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε τις προηγούμενες ημέρες. 

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για τον Αμερικανό coach ο οποίος στάθηκε στον ενθουσιασμό, την ενέργεια των αθλητών και στην διαρκή ανάγκη για ατομική βελτίωση σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους γονείς και τα παιδιά που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά μας καθώς και τον John Lattimore για αυτή την συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 7ο camp το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου