Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: "Με συγκέντρωση και μυαλό για το 4X4"


 

Ακόμα ένα βήμα προς το στόχο του απόλυτου ρεκόρ νικών μέχρι το τέλος, θέλει να κάνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 14.00 η ομάδα μας στη Λάρισα, όπου αντιμετωπίζει την Ολύμπια, στο κλειστό της Νεάπολης.
Η αποστολή θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής και θα τη συνοδεύσουν ο πρόεδρος Γιώργος Μάστακας, ο γενικός αρχηγός Τόλης Μιχαήλ, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ζήκος και όλο το προπονητικό team.

«Απομένουν τέσσερα σημαντικά ματς για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο και αυτή την Κυριακή, με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Για μια ακόμα Κυριακή θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη» τόνισε η Στέλλα Ξανθοπούλου στις δηλώσεις της.

Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης ξεκίνησε τις δηλώσεις με μια ευχή:

«Πριν αναφερθώ σε ο,τιδήποτε αθλητικό, θα ήθελα να ευχηθώ από την καρδιά μου τόσο εγώ, όσο και όλα τα μέλη της ομάδας, την Ασημίνα Κουτσουνούρη, μια παίκτρια που κοσμεί τα γήπεδα του ελληνικού μπάσκετ, για το παιδάκι μου έφερε στον κόσμο, να είναι υγιές και να το δει όπως επιθυμεί, στο μέλλον».

Για το ματς της Κυριακής είπε:

«Όλοι καταλάβαμε στο ματς με την Πυλαία ότι πολύ πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια πολύ μεγάλη νίκη παρά μια κακή ήττα. Δεν ξέρω αν μας έκανε τόσο κακό η διακοπή, αλλά χάσαμε λίγο το μυαλό μας και προσπαθήσαμε με σκληρές προπονήσεις να συνέλθουμε, να βρούμε πάλι τα πατήματά μας. Η ομάδα είχε βρει το ρυθμό της και δυστυχώς αυτή η διακοπή μας έφερε πίσω».

«Την Κυριακή παίζουμε με μια ομάδα η οποία, άσχετα με το ρεκόρ της, έχει ένα αρκετά καλό κόουτς και παίκτριες-προσωπικότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε έναν αγώνα, όπως είναι η Σουλιώτη, η Βενέτη, αλλά και η Κουτσουνούρη που έχει επιστρέψει εδώ και δύο-τρία ματς και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

«Θεωρώ όμως ότι όσο και να έχουμε έλθει πίσω σε μυαλό, οι παίκτριες δεν στερούνται μεγάλης θέλησης να φτάσουμε σε μια νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, να φτάσουμε στη δεύτερη θέση και στα μπαράζ ανόδου».

«Από τα πιο σημαντικά που έχουμε να διαχειριστούμε, είναι το rotation. Η απώλεια της Πάφη που τραυματίστηκε, μιας παίκτριας που είχε μπει πολύ στα σχέδιά μας στο γήπεδο, μας στερεί μια ακόμα λύση. Όλη τη βδομάδα όμως δουλεύουμε στα δυνατά σημεία της Λάρισας και οι υπόλοιπες παίκτριες είναι έτοιμες να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά που έχουμε δουλέψει μέσα στη βδομάδα».

«Από το τέλος της προηγούμενης βδομάδας και την τεράστια επιτυχία με την Πυλαία, προσπαθώ να επιστώ στα παιδιά, που τα περισσότερα είναι μικρά σε ηλικία, ότι τα παιχνίδια αυτά, όση θέληση και καρδιά να υπάρχει, τα κερδίζει η συγκέντρωση και το μυαλό. Είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, για να μπορέσεις να φτάσεις στο «4 στα 4». Τα κερδίζεις πρώτα με το μυαλό, να ακολουθήσεις πιστά ό,τι έχεις δουλέψει όλη τη βδομάδα και τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου