Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Έρχεται το 6ο Ntougias Basketball Camp!



Για πέντε διαδοχικά χρόνια η ακαδημία μπάσκετ Ντούγιας πρωτοπορεί στην Ήπειρο φέρνοντας στα Ιωάννινα προπονητές και skills trainers από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA.
Μετά από πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers), τον skill trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball), τον Jonathan Reed συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ακαδημίας OnPointHoops και τον John Harris, NBA skill trainer, o Νίκος Ντούγιας και οι ακαδημίες Ντούγιας  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έλευση ενός εκ των κορυφαίων skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων, τον Τζον Λάτιμορ, για την διεξαγωγή του 6ου ΝΒΑ Camp στα Ιωάννινα στις 23, 24, 25 Απριλίου. Ο coach Τζον θα παρουσιάσει το ΝΒΑ ασκησιολόγιο του, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες για να μας μεταφέρει για ένα τριήμερο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Στο 6ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά καθώς το
Camp θα περιλαμβάνει ασκήσεις  shooting, dribble clinic, footwork, defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση.
Το 6ο διαδοχικό NBA
Camp για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής. Η μοναδική αυτή ευκαιρία καθώς και το βραβείο για τον φετινό MVP είναι κάτι που δίνει στα Camp
της ακαδημίας μας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο μας έχει ταυτίσει ο κόσμος.
 

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο :
Τηλέφωνο: 6942560114
Περιορισμένος αριθμός εγγραφών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου